Flere klubber jagter AaB-profil

Nicolaj Thomsen kan meget vel ende i franske Nantes, der fortsat forsøger at få den dygtige AaB'er til klubben

Nicolaj Thomsen er et varmt emne i sommerens transfervindue. (Foto: Lars Poulsen)
Nicolaj Thomsen er et varmt emne i sommerens transfervindue. (Foto: Lars Poulsen)

AaB-profilen Nicolaj Thomsen var en af syv Superliga-spillere, der i denne sæson spillede samtlige minutter i landets bedste række, og nu har han formentlig spillet sine sidste minutter for AaB denne gang. Med kontraktudløb om små syv måneder er denne juni vital for AaB, hvis klubben vil score en transfersum på Nicolaj Thomsen.

I øjeblikket er den 23-årige AaB'er, der scorede seks gange og havde oplæg til ni mål i Superligaen, med det danske landshold i Japan, hvor han ikke var med i fredagens testkmap mod Bosnien, og måske er han næste uge at finde i Frankrig?

Tipsbladet.dk kunne tirsdag som det første danske medie afsløre, at Nantes igen går benhårdt efter at få Nicolaj Thomsen til den franske klub, der før har haft danskere i truppen. Kilder i både Frankrig og Danmark fortalte, at Nantes og AaB igen forhandler om et salg af den danske landsholdsspiller. Og det virker sandsynligt, at det går igennem, nu hvor Thomsen har kontraktudløb til nytår.

Nicolaj Thomsen har igen spillet en sæson, som sender ham i søgelyset blandt flere klubber. (Foto: René Schütze)
Nicolaj Thomsen har igen spillet en sæson, som sender ham i søgelyset blandt flere klubber. (Foto: René Schütze)


En aftale er dog ikke på plads endnu med den danske landsholdsspiller, fortæller Nicolaj Thomsens agent, Søren Barslund.

- Det er en af de klubber, vi er i dialog med. Nicolaj vil passe godt ind i den klub, men der er også andre klubber, der er interesserede, siger Søren Barslund fra Elite Consulting til tipsbladet.dk og forklarer:

- Vi håber at have noget på plads inden for et par uger. Det er i det her vindue, Nicolaj skal af sted. Men det kommer ikke lige til at ske lige nu - Nicolaj vil gerne fokusere på landsholdet, og forhåbentlig får han noget spilletid i næste kamp.

- Han flyver i hvert fald ikke hjem for at lave et klubskifte. Nu tager vi den stille og roligt og ser, om AaB kan blive enig med en klub, og så må vi se på det, siger han videre.

(Foto: Jens Dresling) Landsholdsfodbold AaB-profil bekræfter: Der har været møde med Nantes

Det var Nantes, der for et år siden var særdeles tæt på at få Nicolaj Thomsen på kontrakt. Dengang var klubberne enige, og Thomsen var enig om en fireårig kontrakt med Nantes. Men handlen endte med ikke at blive til noget, fordi den franske klub forsøgte at presse prisen på Nicolaj Thomsen.

Søren Barslund forventer ikke nogle problemer denne gang, skulle Nantes og AaB blive enige om en aftale.

- Fra vores side er der intet overhovedet. De vil gerne have ham, og så forhandler vi igen, hvis klubberne bliver enige. Både AaB og Nicolaj står i en anden situation nu - dengang havde han halvandet år igen af sin aftale med AaB. Nu er det kun et halvt.

- Det er mit indtryk, at Nantes absolut gerne vil have ham. Specielt træneren. Managerskifter betyder noget, og de har fået en træner (René Girard, red.), der kender Nicolaj og har fulgt ham, siden han var manager i Lille.

- Jeg tror faktisk også, han dengang ville have Nicolaj. Og det er selvfølgelig vigtigt, at den nye træner vil Nicolaj, siger Søren Barslund.

Nicolaj Thomsen har spillet hele sin professionelle karriere i AaB, men lader altså til nu at være på vej til det store udland.

Nicolaj Thomsen er et varmt emne i sommerens transfervindue. (Foto: Lars Poulsen) AaB Flere klubber jagter AaB-profil

0 kommentarer
Vis kommentarer