Fodboldspillers fødselsdag får nettet til at eksplodere

En ellers uskyldig lykønskning fra AaB til deres spiller på Facebook fik pludselig nettet til at koge over af mistroiske brugere

Christian Bassogogs 20 års fødselsdag skabte stor opmærksomhed på Facebook, da flere brugere mener, at han nærmere ligner en på over 30 år. (Foto: Carsten Kuna Kristensen)
Christian Bassogogs 20 års fødselsdag skabte stor opmærksomhed på Facebook, da flere brugere mener, at han nærmere ligner en på over 30 år. (Foto: Carsten Kuna Kristensen)

Normalt er en fodboldspillers 20 års fødselsdag ikke noget, der får folk op af stolene. Ikke desto mindre skabte en lykønskning til AAB's camerounske spiller, Christian Bassogog, pludselig stor aktivitet på nordjydernes facebook-side.

Søndag skrev superligaklubben denne opdatering:

De fleste brugere tror dog ikke på, at Christian Bassogog kun er 20 år gammel, og derfor kunne man efterfølgende læse flere skeptiske kommentarer i opslaget.

- Han er 20 år her i DK, men ikke i hans hjemland sikkert 55 år, lyder det blandt andet fra en af brugerne, imens andre påpeger, at der da må være sket en fejl med hans papirer.

Om man tror på det eller ej, så fejrede den unge fodboldspiller, der kom til AAB på en fireårig kontrakt i sommers, altså sine overståede teenage-år i søndags.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Christian Bassogog selv, men hverken ham eller klubben ønsker at kommentere sagen.

Måtte bevise sin fødselsdag
Det er ikke første gang, at en fodboldspillers alder starter stor diskussion rundt omkring i verden. I 2014 kom en anden spiller fra Cameroun, joseph Minala, i modvind, da folk ikke troede på, at han kun var 17 år.

Han blev derimod beskyldt for at være 42 år gammel, og da det italienske fodboldforbund startede en undersøgelse, måtte han ud og bevise, at han er født i 1996.

Se også: AaB tjente 28 millioner kroner på Europa League

Alle rygter blev herefter manet til jorden, og den unge fodboldspiller kunne derfor genoptage karrieren hos den italienske klub Lazio.

Det ser altså ud til, at fodboldspillere fra Cameroun har det med at se ældre ud, end de er.

Se også: Ekspert om Martial: Ligner den nye Ronaldo

13 kommentarer
Vis kommentarer