Gaarde til møde med Nantes-top om Thomsen

Sportsdirektør Allan Gaarde mødtes for nylig med Nantes-boss for diskutere en transfer om Nicolaj Thomsen

Nicolaj Thomsen er stadig et brandvarmt emne i franske Nantes (René Schütze)
Nicolaj Thomsen er stadig et brandvarmt emne i franske Nantes (René Schütze)

Det hele lå lige til højrebenet.

Den franske klub Nantes og AaB var enige om en pris på 15 mio. kr. om Nicolaj Thomsen, og der manglede blot personlige forhandlinger og et lægetjek.

Men der kom panik på ledelsesgangene i Nantes, da de via franske medier fik nys om, at Nicolaj Thomsens højre øje ikke var funktionelt. Noget han dog altid har levet med siden fødslen.

Ikke desto mindre gav det alvorlige knaster i forhandlingerne, som endte med at knække sammen.

Se også: AaB-profils blinde øje kollapser million-handel

Men er nu der liv i dialogen igen. Nantes har den seneste uge åbnet op for at byde på Nicolaj Thomsen igen, og nu tyder det på, at man er i en seriøs dialog.

Ifølge franske pressekilder har der i ugens løb været møde mellem AaBs sportsdirektør Allan Gaarde og Nantes sportsdirektør Franck Kita på en ukendt lokation i Europa. Her har parterne diskuteret mulighederne for at strikke en aftale sammen.

Sikkert er det, at Nantes ikke vil betale de 15 mio. kr., og Allan Gaarde forsøger i den anden ende at lande et så stort beløb som muligt. Men det kompliceres også af, at Nicolaj Thomsen har halvandet år tilbage af sin kontrakt, og det forringer værdien nærmest fra dag til dag nu.

Se også: Præsident uenig med træner: AaB'er fanget i magtkamp

AaB har givetvis ikke meldt ud på Fondsbørsen om konkrete forhandlinger, fordi mødet i første omgang handlede om, hvorvidt man kunne få enderne til at mødes.

Franske L’Equipe har tidligere på ugen også skrevet, at Nantes har Thomsen som førsteprioritet nu som forstærkning til midtbanen, efter man solgte Jordan Veretou til Aston Villa i sidste uge.

TV: Så tæt var AaB på et kongemål med Nicolaj Thomsen i hovedrollen

Det er sportsdirektørens far, Waldemar Kita, der er præsident i franske Nantes, og han åbnede i L’Equipe op for, at den danske U21 landsholdsspiller igen var et varmt emne i klubben.

- Vi ønskede en lavere pris, fordi der var problemer med forsikring. Det er en god spiller, så nu må vi se, siger præsidenten til det franske medie L'Equipe

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde ønsker ikke at kommentere oplysningerne om et møde med Nantes-toppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer