Giv mig bolden noget mere

Henrik Dalsgaard stod for fornemt oplæg, men løb meget forgæves

(Arkivfoto: Jens Dresling)
(Arkivfoto: Jens Dresling)

ODENSE (Ekstra Bladet): Henrik Dalsgaard stod for et perfekt oplæg til det, der blev Thomas Enevoldsens første Superliga-scoring. Og dermed beviste han, hvor chanceskabende han er, når han ellers sættes i scene på højrekanten.

Og det blev han alt for sjældent i opgøret mod fynboerne.

- Ja, jeg ville gerne have haft bolden meget mere. Jeg føler, at jeg kom til at løbe alt for meget forgæves, konstaterede han, der forhåbentlig kan se frem til at få flere muligheder i torsdagens opgør mod Rio Ave.

- Det bliver et meget spændende opgør, som jeg virkelig ser frem tid. Hvis nogen mener, at det er de europæiske kampe, der er årsag til, at vi ikke har fået så mange point i Superligaen, som vi gerne ville have haft, kan jeg ikke forstå det.

OB Falk'en snød AaB for sejr

Har været dårlig
- For mig har det været en dejlig udfordring, og nu håber jeg, at vi kan gøre arbejdet færdig med succes på torsdag, sagde Dalsgaard.

Målscorer Thomas Enevoldsen stiller op til det opgør med styrket selvtillid.

- Jeg har spillet for dårligt i alt for mange Superligakampe. Så denne scoring er helt klart en opmuntring for mig – en opmuntring som jeg kan absolut kan bruge positivt mod Rio Ave, sagde målscoreren, der tidligere har nettet to gange i Europa League.

0 kommentarer
Vis kommentarer