Annonce:
Annonce:

Hattrick-Helenius i tvivl: Hvad skal jeg næste år?

Nicklas Helenius var i godt humør efter AaB's 5-0-sejr over Hobro.

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

AaB havde før fredagens kamp mod Hobro endnu ikke slået de nordjyske oprykkere i sæsonen. Men det blev der i den grad lavet om på i det tredje lokalopgør i Alka Superligaen mellem de to hold.

I en tætpakket Nordjyske Arena vandt AaB med 5-0 over Hobro, og de danske mestre holder dermed kontakten til bronzemedaljerne.

Sejren blev i høj grad grundlagt på et hattrick i første halvleg af Nicklas Helenius, der scorede hjemmeholdets første tre mål.

- Jeg har ikke lavet et vaskeægte hattrick før, så det var selvfølgelig fantastisk. Jeg blev også godt serviceret. Hvis vi fortsætter sådan her, skal det nok blive godt. Vi er mange, der er skarpe for tiden, siger Nicklas Helenius.

- Alle på holdet havde smil på læben før kampen. Det er lang tid siden, vi har haft den følelse. Vi viste virkelig, at vi alle var klar i dag, siger Helenius.

Annonce:

Med dagens hattrick har Nicklas Helenius nu scoret fem mål i tre kampe, og den udlejede Aston Villa-spiller får dermed gjort god reklame for sig selv før sommerens transfervindue.

- Der er ingen tvivl om, at jeg spekulerer på, hvad jeg skal næste år, og det gør det selvfølgelig nemmere, når jeg scorer mål.

- Jeg ved ikke, hvad der skal ske. Vi tager det, når AaB og Aston Villas sæson er slut, og så lader jeg min agent tage sig af tingene.

- Aston Villa har været her et par gange og se mig, og der har været en scout, som jeg har snakket med. Men jeg ved stadig ikke, hvad de vil, og jeg ved stadig ikke, hvad jeg vil, siger Nicklas Helenius.

Med sejren har Nicklas Helenius og AaB 38 point, og de kravler dermed op på siden af fredagens modstander, Hobro, og FC Nordsjælland, der har dog har en kamp i baghånden. Det samme har Randers FC og Brøndby, der ligger henholdsvis nummer tre og fire med 41 point.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: