Helenius: Den gamle Nicklas ved at være tilbage

Den tidligere Superliga-topscorer har fundet formen

(Foto: Ida Munch/polfoto)
(Foto: Ida Munch/polfoto)

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Nicklas Helenius scorede for anden kamp i træk - og dermed fik den tidligere topscorers selvtillid yderligere et spark i vejret.

- Jeg har i et stykke tid kunnet mærket, at den gamle Nicklas er ved at være tilbage. Det er en dejlig fornemmelse. Selvfølgelig er det vigtigt, at jeg laver mål. For som angriber bliver man målt på scoringerne. Det ved jeg, men for mig selv er det også væsentligt, at jeg kommer bedre og bedre med spillemæssigt. Mod SønderjyskE, lavede jeg da fejl, men jeg følte mig rigtig godt tilpas på banen, fastslog Nicklas Helenius efter det opgør, der betød første AaB-sejr i seks kampe.

- Forhåbentlig var det et vendepunkt. Næste gang venter Hobro, og dem har vi revanche til gode mod. Den er der rigtig god chance for at få, hvis vi ligesom mod SønderjyskE kan gå ud gennemføre den gameplan, som  vi har lagt på forhånd, sagde AaBs genopstandne målscorer, der endnu ikke ved, hvad der skal ske, når lejeaftalen med den nordjyske klub udløber til sommer.

- Jeg bruger heller ikke meget tid på at spekulere på det. Men koncentrerer mig om at præstere i kampene. For gør jeg det, skal der nok komme muligheder, der passer mig, fastslog han, der stadig er ejet af Aston Villa - og derfor kan en tilbagevenden til det engelske komme på tale.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere