Irriteret AaB-boss langer ud efter Randers

Selvom Randers FC maner alle spekulationer om Thomas Thomasbergs skifte til AaB til jorden, så afviser nordjydernes sportschef ikke, at Randers FC-træneren fortsat er i spil

Inge André Olsen er ikke imponeret over Randers' håndtering af sagen. Foto: Claus Bonnerup
Inge André Olsen er ikke imponeret over Randers' håndtering af sagen. Foto: Claus Bonnerup
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Torsdag kunne Randers FC fortælle, at Thomas Thomasberg bliver i klubben trods vedvarende spekulationer, der har sendt ham i retning af AaB.

Selvom den nordjyske klub ikke kan få fingrene i Thomasberg, så tager AaB's sportschef Inge André Olsen den videre proces med ophøjet ro, det skriver Nordjyske:

- Det har stået på i ti dage nu, og som en professionel fodboldklub har vi naturligvis flere kandidater på bordet og kører nogle parallelle forløb. Så vi har på ingen måde spillet alle vores penge på én hest.

Selvom han ikke er interesseret i at gå i detaljer omkring forhandlingerne, så har AaB fortsat Thomasberg på blokken, og så er han iøvrigt ikke imponeret af Randers FC's måde at kommunikere på:

- De mennesker, som vi snakker med, skal kunne stole på, at vi holder fortroligheden. Jeg ved ikke, hvorfor Randers har haft et behov for at kommentere på dialogen omkring Thomasberg, men det hele er jo et meget taktisk spil, og jeg vil da mene, at han stadig står på vores blok.

Han påpeger samtidig, at de udover Thomasberg har flere navne på listen, som lige nu er på kontrakt i andre klubber, og derfor handler det mange gange om penge i forhold til at kunne købe en træner fri.

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+