Kaptajnen skriver ny aftale i AaB

Rasmus Würtz har forlænget sin aftale, så den udløber i sommeren 2018

Würtz tager tre år mere hos de bolsjestribede. (Foto: Ernst Van Norde)
Würtz tager tre år mere hos de bolsjestribede. (Foto: Ernst Van Norde)

Han er stabil, sikker, en leder. Og så er han anfører. 32-årige Rasmus Würtz kommer også i fremtiden til at gå forrest for guldaspiranterne fra AaB, for klubben fra Nordjylland har fået en signatur fra Würtz, der har forlænget sin aftale med to år.

Dermed udløber Würtz' aftale nu i sommeren 2018.

Det er et vigtigt skridt for AaB, for Würtz har en enorm betydning på midtbanen, hvor han med sine mange køb, hårde arbejde og erobringsspil giver balance på et AaB-hold, der også har flere dygtige individualister.

- Selvom jeg er 32 år, så føler jeg stadig, at jeg har et udviklingspotentiale i AaB, og jeg mener også, at jeg har en rolle, hvor jeg kan bidrage.

- Det er jo ingen hemmelighed, at AaB ynder at give unge talenter chancen, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at vi samtidig er nogle rutinerede spillere, der kan være med til at sikre balancen på holdet, siger Rasmus Würtz.

- Både på og uden for banen er Rasmus Würtz en absolut nøglefigur for os, og med årene er han kun blevet bedre og bedre og en meget væsentlig årsag til vores stærke præstationer igennem de seneste sæsoner, siger Allan Gaarde, sportsdirektør.

Würtz startede karrieren i Skive, inden turen gik til AaB. Han spillede også i FCK uden den store succes og var på et lejeophold i Vejle, inden han vendte tilbage til AaB i 2009.

Se også: Brøndby-boss har travlt med at sende spillere væk

Se også: Droppet i Viborg - nu rykker han til konkurrenterne

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen