Kasseret FCK-spiller fik en herlig hævn

Løvernes europæiske drømme led et knæk

Den kasserede Kasper Kusk fik en herlig hævn over FCK.

Nordjyden, som aldrig fik chancen hos de danske mestre, skød i overtiden måske FCK’s våde europæiske drømme i sænk.

Den nu hjemvendte Kasper Kusk slog til, da indskiftede Jannik Pohl drønede til baglinjen og sendte bolden bagud i feltet, hvor den  Kasper Kusk kunne sende bolden i nettet med indersiden.

FCK’s træner Ståle Solbakken måtte i pausen bede målfarlige Federico Santander om at blive i omklædningsrummet og gå i bad for at blive afkølet.

Angriberen fra Paraguya balancerede på kanten af et rødt kort.

Den iltre herre var heldig med, at dommer Michael Tykgaard kun trak gult,  da han i det sidste af 1. Halvleg sparkede bagud og ramte hjemmeholdets Oliver Abildgaard.

Et rødt kort ville havde sendt Federico Santander i karantæne i de kommende kampe mod FCM og FCN.

Det flotte forår kan hurtigt være spildt, fordi der er ingen garanti for point mod guldbejlerne fra FCM, og så kan foråret kan sagtens munde ud i en 'lille' europæiske -semi-finale i Farum, når FCN tager Imod Ståles tropper 2. pinsedag.

Taberen skal som 4'er møde vinderen af AGF-SønderjyskE i en kamp om den sidste europæiske plads.

Kunststofbanen i Farum er absolut ikke FCK's livret.

Løverne har kun vundet en af de ni seneste kampe i FCN, og sejren er fem år gammel fra april 2013.

Før og efter har FCN vundet fire gange og spillet andre fire uafgjort.

Et uskarpt hjemmehold var længe om at udnytte overvægt i målchancer, hvor især Rasmus Thellufsen har forsøgt sig.

Det var først, da publikum var ved at indstille sig på uafgjort, at Kasper Kusk dukkede op og scorede et mål, som han med garanti havde drømt om at lave.

Dommer Michael Tykgaard havde en travl aften med det gule kort, som kom frem fem gange i de første 45 minutter.

Kortfesten startede allerede i 3. minut, da Erik Johansson stemplede sin gamle holdkammerat Kasper Kusk. Derefter var der gule kort til Frederik Børsting og Jakob Ahlmann ligeledes for voldsom spil, inden Viktor Fischer så gult, da han forsøgte at filme sig til et frispark på kanten på straffesparksfeltet.

Og de gule kort blev efter pausen præsenteret for Magnus Christensen og Carlos Zeca.

Når landstræner Åge Hareide mandag offentliggør VM-bruttotruppen, vil William Kvist være blandt de udvalgte, selv om den tidligere FCK-anfører igen var bænket og først kom ind i det 82. minut, og det blev i  alt til sølle 13 minutter.

- Jeg er købt ind til at være øverst og gøre en forskel. Det, tror jeg, at mine medspillere ved, og jeg forsøger at få det til at skinne igennem, siger Viktor Fischer, der onsdag blev matchvinder mod AaB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

Det har været en hård tid for en af sagens hovedpersoner Mads Hvilsom. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Nye afsløringer i skandale-sag: Afhørt til tårer

271 kommentarer
Vis kommentarer