Klar bedring hos AaB-profil efter ekstra operation

Jakob Ahlmann er kommet godt i gang efter sin operation for arvæv i knæet. Han udelukker ikke et comeback i denne sæson, men satser på at stå helt fit efter sommerpausen

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

AaB-profilen Jakob Ahlmann har netop været igennem endnu en operation efter sin korsbåndsskade i august sidste år.

Den dygtige AaB-back havde fået noget arvæv i det skadede knæ, og det skulle Ahlmann gennem en operation for at komme til livs. Her på den anden side ser han dog noget lysere på tilværelsen, og han er for alvor ved at sætte gang i genoptræningen igen efter et mindre tilbageskridt.

- For halvanden uges tid siden blev jeg så opereret, og det har virkelig hjulpet meget. Benet var meget stift før, men nu kan jeg begynde at bruge det noget mere og styrketræne. Så det var lige en kort pause i genoptræningen, men nu er jeg godt på vej igen, da det er meget bedre. Jeg døjede lidt med vand i knæet, men det er overstået nu, og jeg kan steppe op i træningen igen, siger Jakob Ahlmann til tipsbladet.dk.

- Forhåbentligt kan jeg begynde at træne lidt med bold, og så venter simple pasningsøvelser med holdkammeraterne om en måneds tid, så det er svært at sige, hvornår jeg for alvor kan vende tilbage til træningsbanen, siger han videre.

Thomas Frank: Jeg skal træne Brøndby i mange år

Officielt: OB'er til Kasakhstan

Forude venter så en hård omgang genoptræning, men han føler sig allerede så godt på vej, at et comeback kan komme på tale i denne sæson, selvom det ikke umiddelbart er målet for klubben og spilleren.

- Jeg vil ikke udelukke, at jeg kan være tilbage i denne sæson, men det er ikke det, vi sigter efter. Jeg vil nødigt blive skuffet og sætte mig op efter noget. Så i første omgang drejer det sig om at stå skarpt til næste sæson, lyder det fra Jakob Ahlmann.

Mentalt hårde måneder
Med nye skridt i genoptræningen kan han for alvor lægge den første tid som korsbåndsskadet, og Ahlmann skjuler ikke, at det har været hårdt.

- De første måneder var mentalt hårde at komme igennem. Jeg skulle vænne mig til at være skadet og væk fra truppen. De sidste to-tre måneder har dog været meget bedre i takt med, at jeg kan mere og mere med benet.
 
Kikset transfer: Igboun er skuffet og ked af det

FCM's stikpille til Ståle: De må føle sig presset

- Jeg fik selvfølgelig tid til at andre ting, da jeg blev skadet, men det er aldrig helt det samme som før. Jeg var aldrig helt glad, og det var en stor kontrast at bevæge sig mellem. Jeg gik fra en sæson, hvor jeg havde præsteret godt, og jeg havde været med til at fejre de største øjeblikke i mit fodboldliv, til at være alvorligt skadet og have udsigt til det i otte eller ni måneder. Det skulle jeg også vænne mig til, siger Jakob Ahlmann.

Jakob Ahlmann var i sidste sæson én af de store profiler på det AaB-mandskab, der både vandt mesterskabet og pokalturneringen. Han har i alt spillet 78 kampe for AaB. Han har desuden været med i to A-landsholdskampe.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter