Martí Cifuentes stopper som cheftræner i AaB

AaB skal på jagt efter en ny cheftræner, efter at Martí Cifuentes er blevet enig med Hammarby om en aftale

Foto: Rene Schütze
Foto: Rene Schütze

Så skete det. Martí Cifuentes er fortid i AaB.

Den spanske cheftræner er efter længere tids forhandlinger kommet overens med Hammarby om en aftale og stopper senest 1. marts.

Martí Cifuentes, der havde kontrakt med AaB indtil 30. juni 2023, fortæller i en pressemeddelelse om sin beslutning.

- Som jeg nævnte, da jeg tiltrådte for et år siden, er jeg både glad for og stolt over, at en klub af AaB’s størrelse og med dens historik pegede på mig som cheftræner, og mit forhåndsindtryk af både klubben og byen er kun blevet bekræftet.

- Indtil for bare få dage siden havde jeg heller ikke forestillet mig, at samarbejdet skulle slutte allerede nu, men jeg er blevet tilbudt et job, som jeg føler, at jeg hverken sportsligt, økonomisk eller i privat sammenhæng har kunnet sige nej til, og derfor har den såkaldte samlede pakke vægtet endnu mere end normalt, siger Martí Cifuentes.

- Jeg synes, at AaB som klub er et bedre sted end for et år siden, og jeg vil gerne takke spillere, stab og alle øvrige ansatte i klubben for et godt samarbejde og takke supporterne for deres flotte opbakning. Jeg har sat enorm pris på begge dele, slutter Martí Cifuentes.

Ekstra Bladet har tidligere kunnet fortælle, hvilke emner AaB går efter, og nu intensiveres jagten på en ny cheftræner, efter atCifuentes officielt er blevet solgt til svensk fodbold efter eget ønske.

Hør Ekstra Bladets podcast 'Agenterne'

Der måtte et 'safeword' til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af 'Agenterne' fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen, og en usædvanligt tung bip-test i Hobro.

 

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.