Nantes smider discountbud på Thomsen

AaB har svært ved at tage et fornyet bud på U21-profilen seriøst

Nicolaj Thomsen kommer ikke afsted i dette transfervindue (Foto: René Schütze)
Nicolaj Thomsen kommer ikke afsted i dette transfervindue (Foto: René Schütze)

I Aalborg ved de ikke om de skal grine eller græde over et fornyet Nantes-bud på Nicolaj Thomsen.

Inden U21-EM var nordjyderne ellers enige med Nantes om en overgangssum på 1,8 mio. euro – 13,5 mio. kr.. Men den handel strandede, da Nantes-præsident Waldemar Kita gjorde et stort nummer ud af danskerens velkendte ’dovne’ øje. Selvsamme Kita har i øvrigt skabt sin formue på linser til øjne ...

Gennem længere tid har det virket oplagt, at handlen kunne komme til live igen mod afslutningen.

Det kommer ikke til at ske.

Ekstra Bladet erfarer, at det bud, der kunne havde sparket liv i sagaen igen, er kommet. Og det er så grinagtigt lavt, at AaB ikke tager det seriøst.

Nantes har inden for de seneste ti dage budt 800.000 euro – seks mio. kr. – mere end en halvering af det seneste bud.

Et bud, der tydeligvis reflekterer, at Nantes har set på, hvilke priser nogle af de andre danske U21-EM-spillere er solgt for. Esbjerg fik fem mio. kr. for Jonas Knudsen. Nicolai Brock-Madsen gik til Birmingham for det samme.

Ligger ikke i dynger på mit bord
– Vi har forhandlet om et salg af Nicolaj Thomsen, og det har på et tidspunkt været meget tæt på, siger sportsdirektør Allan Gaarde med henvisning til situationen for tre måneder siden, hvor Thomsen var til lægetjek i den franske klub.

Ekstra Bladet har forholdt Allan Gaarde historien om det usle, nye tilbud fra Nantes.

– Det er ikke noget, jeg kommenterer, siger han og vælger samtidig ikke at lukke døren for, at noget kan ske i sidste øjeblik.

– Jeg forventer helt ærligt ikke, at der kommer til at ske noget. Det er ikke sådan, at tilbuddene ligger i dynger på mit bord, siger han om den generelle situation.

– Men jeg bryder mig ikke om, at der sker noget her til sidst, for det er et spørgsmål om, at så har vi ikke planlagt tingene godt nok, siger han og tilføjer:

– Jeg glæder mig til klokken bliver 23.59 mandag aften. Så er vi glade, siger han.

Nicolaj Thomsen går til nytår ind i det sidste år af sin aftale med AaB. Og selv om nordjyderne gerne vil forlænge aftalen, så har de i realiteten indset, at det ikke kommer til at ske.

Det betyder også, at prisen til vinter kommer til at ligge markant lavere end de 15 mio. kr., der var målet i dette vindue – med mindre Nicolaj Thomsen eksploderer med en stribe overdådige kampe.

6 kommentarer
Vis kommentarer