Ny AaB-fest mod AGF: Helenius-hattrick på fire minutter

Først scorede både Lukas Spalvis og Rasmus Jönsson i weekenden, og tirsdag var det så Nicklas Helenius, der viste vejen med tre mål mod AGF-reserverne

Nicklas Helenius havde tur i den i reserveholdskampen. (Arkivfoto: René Schütze)
Nicklas Helenius havde tur i den i reserveholdskampen. (Arkivfoto: René Schütze)

Al snak om krise for AaB-angriberne må være manet til jorden. På tre dage har frontløberne fra Superliga-klubben markeret sig med seks mål tilsammen, omend halvdelen af disse fandt sted i en kamp i reserveholdsturneringen.

Det forreste geled hos mandskabet fra Nordjylland var eller blevet kritiseret for manglende skarphed, så presset var stort på både Lukas Spalvis og Rasmus Jönsson, da duoen gik på banen i lørdagens kamp mod AGF.

Men den litauiske angriber og hans svenske kollega leverede varen med tre scoringer i fællesskab, hvorfor gæsterne tog en sejr med hjem fra Aarhus. Og det kunne meget vel se ud til, at skarpheden nu på ny for alvor har indfundet sig hos AaB-bomberne.

Se også: Lettet litauisk målhelt: Jeg er tilbage

Holdets tredje angrebsprofil, Nicklas Helenius, ville således ikke opholde sig i skyggen af konkurrenternes succes, da han tirsdag viste sig frem på fornem vis med tre scoringer i en reserveholdskamp, hvor modstanderen ligeledes var AGF.

Den forhenværende Aston Villa-spillers præstation blev ikke mindre imponerende af, at hattricket kom i hus på bare fire minutter, da han leverede sit helt eget one-man-show kort efter 2. halvlegs begyndelse.

Se også: Stortalent sikrede AaB vild comeback-sejr
Først et langskud, siden en afslutning tæt under mål og til sidst en erobring, der blev efterfulgt af en ny scoring. Fra 1-0 til 4-0 på kort tid, og så var den dyst ellers lukket, eftersom der ikke blev nettet mere i Nordjylland.

Spørgsmålet er nu, om Nicklas Helenius har lukket sig selv ind i varmen igen qua tirsdagens bedrift på hjemmebanen. Pludselig synes der at være rigtig hård konkurrence om pladserne i front hos AaB, der har sin næste udfordring mandag, hvor OB kommer på besøg i 6. runde af Superligaen.

Her kan Helenius, Spalvis og Jönsson stå over for en tidligere holdkammerat, da angriberen Anders K. Jacobsen netop har skiftet til fynboerne efter et par succesfulde sæsoner som angriber for AaB.

13 kommentarer
Vis kommentarer