Annonce:
Annonce:

Nye tæsk til awaykort: AaB-fans bakker op om boykot

AaB Support Club er den tredje fanklub i Superligaen, som ikke vil arrangere udebaneture i den kommende sæson, hvis away-kortet indføres

AaB-fans på udebane - i næste sæson kan det gå hen og blive knapt så festligt på AaB's udebaneafsnit. (Foto: Jens Dresling)
AaB-fans på udebane - i næste sæson kan det gå hen og blive knapt så festligt på AaB's udebaneafsnit. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Brøndby Support og Black Wolves fra FC Midtjylland var de første fangrupper, der bakkede op om Danske Fodbold Fanklubbers (DFF) opfordring til at boykotte udebaneture i Superligaen, når det såkaldte away-kort indføres fra næste sæson.

Fra de andre fanklubber forlød det, at de lige skulle samle bestyrelsen og eventuelt tale med DFF om sagen, før de kunne træffe en beslutning.

Truslen fra den tomme tribune

Det har de nu tilsyneladende gjort i AaB Support Club (ASC), hvorfra det forlyder, at man i den kommende sæson ikke vil arrangere udebaneture for fansene, hvis away-kortet som planlagt indføres.

- I ASC er vi triste over udviklingen. Klubberne er i færd med at gøre fodboldkampe til en restriktion for de få, frem for en festlig begivenhed, der bør appellere til alle danske fodboldfans, skriver fanklubben på deres hjemmeside.

Annonce:

- Awaykortet sender et signal om, det er farligt at gå til fodbold i Danmark. Klubberne skubber fansene fra sig, hvilket er en forkert strategi, hvis de ønsker mange fans på lægterne fremadrettet. Klubberne forringer det produkt, som de gerne vil sælge til TV-stationer og sponsorer, skriver AaB's fans blandt andet, inden de annoncerer deres støtte til udebane-boykotten:

- ASC vil ikke arrangere udebaneture til AaB-kampe, når awaykortet er et krav til vores deltagere. Derfor arrangerer ASC ikke udebaneture til kampe, hvor awaykortet er påkrævet fra sæsonen 2015/2016. ASC's tifogruppe, AaB Tifo Kaos, vil ligeledes ikke medbringe tromme, megafon eller flag til disse kampe.

- Det er tid til at markere vores utilfredshed, for hvad bliver det næste vi fodboldfans tvinges til, blot for at se en fodboldkamp med det hold vi støtter? Vi håber til det sidste, klubberne indser, at awaykortet er en dårlig løsning! lyder det fra AaB's officielle fanklub.

Danske fans i oprør mod klubberne: Vores arbejde er spildt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: