OB ripper AaB: Henter to offensiv-spillere

Rasmus Jönsson har lyst til at prøve noget andet, og derfor forlader han AaB til fordel for OB

Rasmus Jönsson, her omringet af Brøndby-spillere, fortsætter karrieren på Fyn. (Foto: René Schütze)
Rasmus Jönsson, her omringet af Brøndby-spillere, fortsætter karrieren på Fyn. (Foto: René Schütze)

Fodboldspilleren Rasmus Jönsson er fortid i AaB, meddeler den nordjyske klub på sin hjemmeside.

Han skal i stedet spille for OB, hvor han har fået en toårig kontrakt.

Den svenske offensivspiller kom til AaB for tre år siden fra Wolfsburg, først på en lejeaftale, der senere blev konverteret til en fast kontrakt.

- Det er ingen hemmelighed, at vi gerne havde set Rasmus fortsætte i AaB, hvorfor vi også i månedsvis har forsøgt at få en ny aftale på plads, siger sportsdirektør Allan Gaarde til AaB's hjemmeside.

- Rasmus har imidlertid valgt at søge nye udfordringer, hvilket vi naturligvis respekterer, og Rasmus ønskes al mulig held og lykke i sin fortsatte karriere.

- Vi har på forkant sikret os tilgang fra Marco Meilinger fra den kommende sæson, men det er klart, at Rasmus' afgang betyder, at vi stadig vil være aktive på spillermarkedet i vores arbejde med at opbygge et nyt og konkurrencedygtigt hold, siger han.

Rasmus Jönsson fortsætter ikke i AaB. (Foto: Polfoto) AaB Offensiv-profil færdig i AaB

Rasmus Jönsson var i sin første sæson i AaB med til at sikre nordjyderne DM-guld og sejr i pokalturneringen.

- AaB har været med til at kickstarte min karriere, og særligt vil jeg huske tilbage på vores mesterskab og pokalsejr i 2014.

- Nogle gange har man bare brug for en ny udfordring, og her føler jeg, at tiden er den rette for mig til at prøve noget nyt, siger svenskeren.

Rasmus Jönsson spillede 72 kampe og lavede 12 mål for AaB.

I OB bliver han genforenet med tidligere AaB-træner Kent Nielsen.

- Vi ser ham både som angriber, men også med mulighed for at bruge ham på kanterne eller centralt på den offensive midt.

- Hans styrker er, at han har en meget fin teknik, og han er god til at se de små muligheder i afleveringerne, der kan gøre hans holdkammerater gode, siger Kent Nielsen til OB's hjemmeside.

OB har også hentet Mathias Thrane i AaB. Offensivspilleren får ligeledes en toårig kontrakt.

Ekstra Bladets fotograf Anthon Unger stillede skarpt på lægterne under guldfesten i Parken. Kan du finde dig selv? (Foto: Anthon Unger) Sport Spot dig selv: Var du til guldfest i Parken?

Andreas Maxsø har fået et stort gennembrud i Superligaen. Med kontraktudløb snart kan han være på vej væk. (Foto: Jens Dresling) Superligaen Tjek status i din Superliga-klub: De kan være på vej ud

17 kommentarer
Vis kommentarer