Officielt: AaB bryder med Marco Meilinger

Østriger fortid i Nordjylland

Meilinger blev aldrig den ønskede succes i AaB. Foto: Lars Poulsen
Meilinger blev aldrig den ønskede succes i AaB. Foto: Lars Poulsen

AaB og Marco Meilinger har med øjeblikkelig virkning stoppet samarbejdet, der ellers først havde udløb 30. juni 2019.

Den 26-årige østriger vender tilbage til hjemlandet, hvor han har skrevet kontrakt med SCR Altach.

AaB's sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Marco fik en forrygende begyndelse i AaB og havde også en generelt set godkendt første sæson, hvorimod han i indeværende sæson har haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid.

- Når han samtidig befinder sig i sin bedste fodboldalder, så har situationen ikke været holdbar for hverken Marco eller AaB, og derfor har vi i enighed ophævet kontrakten, konstaterer Allan Gaarde.

- Marco er en fantastisk fyr, som vi har været glade for at have i truppen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med at få kickstartet sin fodboldkarriere på ny, siger Allan Gaarde.

Marco Meilinger tager med blandede følelser afsked med AaB:

- Jeg har glad for at være i AaB og Aalborg, hvor jeg øjeblikkeligt følte mig velkommen.

- Det var nemt at falde til både i klubben og i byen, og jeg havde også en god første sæson med flere højdepunkter, men desværre kiksede vi på sidste spilledag i grundspillet vores målsætning om en plads blandt de seks bedste klubber, siger Marco Meilinger.

- Alt i alt har AaB været en god oplevelse for mig, men nu ser jeg frem til en ny og spændende udfordring i Altach. Jeg vil gerne takke alle i AaB for vores tid sammen og ønsker klubben alt det bedste fremover. En særlig tak skal lyde til opbakningen fra fansene, der altid har behandlet mig godt, lyder det afslutningsvis fra Marco Meilinger.

Marco Meilinger opnåede 32 officielle kampe og tre scoringer for AaB.