Officielt: AaB henter gammel kending hjem

Forsvarsspilleren Rasmus Thelander vender tilbage til superligaklubben AaB, oplyser klubben på Twitter

Rasmus Thelander spillede senest i AaB i 2015. Foto: René Schütze.
Rasmus Thelander spillede senest i AaB i 2015. Foto: René Schütze.

Superligaklubben AaB henter stopperen Rasmus Thelander, oplyser fodboldklubben på Twitter.

Thelander har fået en treårig kontrakt i AaB, hvor han senest spillede frem til 2015.

Efter en periode i græske Panathinaikos og schweiziske FC Zürich har Thelander senest spillet i hollandske Vitesse. I de tre klubber er han noteret for 70 kampe.

Efter fire år i udlandet er 28-årige Thelander tilbage i den nordjyske fodboldklub.

AaB-sportsdirektør Allan Gaarde fremhæver Thelander som "en fysisk stærk forsvarsspiller med et kæmpe fighterhjerte og et fortræffeligt hovedspil såvel defensivt som offensivt".

- Vi er særdeles glade for, at han i den forhandlingsproces, vi har været igennem, har udtrykt så brændende et ønske om at vende tilbage til AaB, som han vitterligt har.

- Rasmus har i de seneste fire år opnået stor international erfaring, og han har også fået en alder, hvor han skal bidrage som leder og foregangsmand både på og uden for banen.

- Og vi er selvfølgelig meget tilfredse med at have ham tilbage, så han både kan styrke os som hold og skærpe konkurrencen i truppen, siger Gaarde til klubbens hjemmeside.

Thelander skiftede i 2012 fra Gladsaxe-klubben AB til AaB og er noteret for 76 kampe og 4 mål for nordjyderne frem til 2015.

I 2014 scorede Thelander to gange i pokalfinalen for AaB, som vandt 4-2 over FC København.

Thelander fortæller, at han føler, at han er kommet hjem igen.

- Ligeledes glæder jeg mig til at blive en del af en stærk trup, som jeg mener, både vi selv og fansene skal have store forventninger til og stille krav til.

- Det kræver hårdt arbejde at nå vores målsætninger, og jeg har en kæmpe lyst til at tage ansvar og bidrage med mine kompetencer på vejen dertil, lyder det fra Thelander.

Det vil være en gigantisk skuffelse for Ståle Solbakken og FCK, hvis Europa League-gruppespillet misses. Foto: Lars Poulsen FC København Ærlig Ståle: - De værste uger for FCK

'Vi befinder os i en kommerciel verden', lyder det fra Werder Bremens formand, Marco Bode, om salget af Werder Bremens stadionnavn. Foto: Kokenge/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Fans raser over nyt navn: Storklub forsvarer beslutning

David Beckham står med store stadion-problemer i sin nye klub Inter Miami. Foto: Wilfredo Lee/AP Intl. fodbold Beckham ramt af bizart problem: - Store bekymringer

Lucas Andersen føler sig så godt tilpas i AaB og Aalborg, at et skifte til FC København aldrig var aktuelt for ham. Foto: René Schütze Sport Superliga-stjerne: - Ikke et fravalg af FCK, men...

7 kommentarer
Vis kommentarer