Ryger AaB-favoritten her? Populær træner vil ikke væk

Bob Bradley ser ud til at være røget ud af kandidatfeltet om at blive den næste cheftræner i AaB. Amerikaneren regner med at blive i Stabæk den kommende sæson

Amerikanske Bob Bradley menes at stå højt på AaB's ønskeseddel, når det gælder jagten på en ny træner. (Foto: AP)
Amerikanske Bob Bradley menes at stå højt på AaB's ønskeseddel, når det gælder jagten på en ny træner. (Foto: AP)

Bob Bradley har været nævnt som ét af de varmeste bud på en ny cheftræner i AaB, som til sommer vinker farvel til Kent Nielsen, og den tidligere amerikanske landstræner skulle være blandt de sidste i feltet, der også tæller Lars Søndergaard.

Men nu tyder alt på, at Bradley har bestemt sig for at blive i Stabæk, hvor han kom til før sidste sæson. Her har han nemlig gjort det ganske fortrinligt og ført holdet frem til en niendeplads i Tippeligaen samt en pokalsemifinale, og nu regner han med at blive i norsk fodbold i den kommende sæson for at fortsætte det arbejde.

- Ja, det tror jeg. Men det er svært at forudse, hvad der sker i fodbold, siger Bob Bradley til norske Nettavisen.

- Jeg har snakket med flere, som har været ude efter en ny træner. De havde lagt mærke til mine resultater, hvad enten det var med USA, Egypten eller her. Nogle gange betyder det, at de vil tale med dig, men det er sådan, det fungerer, siger Bradley.

Se også: AaB-chef: Vi vil meget gerne have Kusk hjem

Han fokuserer i stedet på den norske sæson, der starter den 6. april med en hjemmekamp mod Haugesund, og han har målsætningerne parat for Stabæk.

- Målet for denne sæson er at blive et godt hold. Vi overraskede mange i forrige sæson og blev nummer ni. Det kunne man ikke have forudset før sæsonen. Vi måtte arbejde og blive bedre, og det samme gælder for denne sæson, siger Bob Bradley.

Se også: AaB-skurken efter brøler: Den gør ondt

Ekstra Bladet kunne tidligere på måneden berette om, at spanske Fernando Morientes også har været nævnt som et emne til jobbet som cheftræner i AaB.

Den tidligere Real Madrid-stjerne blev sågar spottet i Aalborg, men AaB-sportschef Allan Gaarde ønskede hverken at be- eller afkræfte, hvorvidt klubben havde træneren på blokken.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere