Rykkede ned i 3. bedste række: Nu får han kontrakt med AaB

AaB har forstærket den centrale midtbane med Patrick Olsen fra FC Helsingør

Patrick Olsen går fra 3. bedste række til AaB. Foto: AaB.
Patrick Olsen går fra 3. bedste række til AaB. Foto: AaB.

AaB hentede tidligt på foråret målmanden Andreas Hansen til klubben, og nu har sportsdirektør Allan Gaarde svinget dankortet og forstærket den centrale midtbane.

Nordjyderne har købt 25-årige Patrick Olsen i FC Helsingør, og dermed slipper det tidligere Brøndby-talent for at tage turen ned i 2. division - ja, faktisk hopper han hele vejen op i den bedste række hos AaB.

- Patrick blev allerede som ungdomsspiller solgt fra Brøndby til den italienske storklub Inter, og efterfølgende har han høstet erfaring i både norsk og fransk fodbold og spillet sammen med Lucas Andersen i Grasshopper Club Zurich.

- Vi har tidligere haft Patrick Olsen på blokken i AaB, men ikke før nu har det passet ind i vores puslespil, hvor vi ser, at Patrick kan bidrage på den centrale midtbane med hans store løbekapacitet og fine blik for spillet, siger Allan Gaarde og fortsætter:

- Patrick vil helt sikkert tilføre vores hold nogle kompetencer, som vores nuværende trup ikke besidder, og dertil har Patrick en god alder. Ligeledes har vi haft for øje, at Patrick bringer en anden personlighed end mange af vores nordjyske drenge, så vi udtryks- og mentalitetsmæssigt får en god blanding i vores trup.

Artiklen fortsætter under billedet...

Allan Gaarde er tilfreds med tilgangen af Patrick Olsen. Foto: Casper Dalhoff.
Allan Gaarde er tilfreds med tilgangen af Patrick Olsen. Foto: Casper Dalhoff.

Patrick Olsen er glad for skiftet til AaB.

- Jeg er stolt af at have skrevet en treårig kontrakt med AaB, som hurtigt blev min førsteprioritet blandt øvrige muligheder for mig i Superligaen. Det skyldes ikke mindst klubbens omdømme og positive tilgang til spillet, og Jacob Friis (AaB's cheftræner, red.) har blot bekræftet dette indtryk ved mine samtaler med ham i forhold til min rolle i truppen, fortæller Patrick Olsen.

- Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til at blive genforenet med Lucas (Andersen, red.), som jeg både på og uden for banen har et rigtig fint forhold til, og så ser jeg frem til et flerårigt og kontinuerligt forløb, hvor jeg kan give alt for AaB.

Ifølge lokalavisen Nordjyske har AaB betalt i omegnen af en million kroner for Patrick Olsen.

Andreas Skov Olsen er på ønskelisten i real Sociedad, men en ung, talentfuld nordmand, Martin Ødegaard, kan overhale ham. For 20-årige Ødegaard er også på ønskelisten hos den spanske midterklub. Foto: Lars Poulsen. Spansk fodbold Transfer-drama: Real Madrid-spiller kan blokere for FCN-komet

Ståle Solbakken skal have løst sin målmandskabale. Foto: Philip Davali FC København Ståle bekræfter: De vil have vores spiller

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Dansk fodbold Dansk topdommer degraderet efter skandalekamp

Christian Lønstrup blev suspenderet fra sin stilling som cheftræner for FC Roskilde, efter han anklagede flere spillere fra holdet i at have medvirket i matchfixing. Foto: Jens Dresling Sport og Spil 48 vanvittige timer: Lønstrup overhørte det værste til privat fest

12 kommentarer
Vis kommentarer