Sneen snød AaB i slutspilsgys

AaB havde sejren i sin hånd i et par minutter, da snekaos forhindrede en seværdig fodboldkamp mod Horsens

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

AALBORG (Ekstra Bladet): AaB kunne have spillet sig langt ind i slutspillet, men det voldsomme snefald mandag endte med at narre nordjyderne.

AaB var netop kommet på 1-0 i sne-kampen mod AC Horsens, da Patrick Kristensen blev narret af det tykke snedække på banen i Aalborg.

En lang fremlægning mod Oliver Drost virkede både alt for lang og upræcis, men da Patrick Kristensen stoppede sit løb i forvisning om at det resterende forsvar havde styr på sagerne, så tabte bolden alt fart i sneen.

Oliver Drost drønede igennem og afsluttede. Jakob Rinne reddede, men bolden strøg direkte ud til Jonas Borring, der valgte det helt rette tidspunnkt til at score sit første mål for AC Horsens, da han tørt huggede bolden ind fra kanten af feltet.

Udligningen var med til at få en forsigtig kamp til at eksplodere.

Bare to minutter inden Borring-målet var AaB kommet i spidsen, da Kasper Pedersen sendte kuglen i nettet med hjælp fra stolpen, da Jesse Joronen så skidt ud på et hjørne.

Målet sendte AaB kortvarigt på sejrskurs og ind i det slutspil, som klubben ikke har været en del af hele sæsonen.

AC Horsens udligning gjorde AaB's slutspils-muligheder knapt så gunstige før slutprogrammet hjemme mod Randers FC og ude mod AGF.

I en rodet forestilling var AC Horsens bedst spillende før pausen, hvor gæsterne kom frem til de bedste muligheder under de vanskelige forhold.

Efter pausen var AaB klart dominerende, og de havde flere muligheder for at tage sejren i slutfasen, hvor den spændende debutant Wessam Abou Ali skabte masser af uro i AC Horsens-forsvaret.

Filip Lesniak måtte se Delphin Tshiembe blokere hans afslutning heroisk i overtiden, hvor Pavol Safranko også følte sig snydt for et frispark på kanten af feltet. Men på en dag, hvor publikum følte at dommer Peter Munch Larsen ikke var AaB venligst stemt, så blev det heller ikke dømt.

Og dermed endte det lige, og begge hold er nu en del af mesterskabsslutspillet inden de to sidste runder.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+