Søren Frederiksen: Skifte på plads i dag

Tidligere AaB-angriber Søren Frederiksen er uden kontrakt, men han er tæt på et skifte til Island og regner selv med, at det falder på plads senere torsdag

Søren Frederiksen i aktion for AaB. (Arkivfoto: Rasmus Baaner)
Søren Frederiksen i aktion for AaB. (Arkivfoto: Rasmus Baaner)

Angriber Søren Frederiksen forlod officielt AaB 31. december 2014, hvor den 25-årige angribers kontrakt med de danske mestre udløb.

Søren Frederiksen træner dog stadig med i AaB, til han har fundet sig en ny klub, og nu lader det til, at klubjagten snart er forbi.

Ved torsdagens AaB-træning bekræftede Kent Nielsen over for nordjyske.dk, at Søren Frederiksen skifter til Island, mens angriberen selv var lidt mere forsigtig. Han regner dog med, at der falder noget på plads senere torsdag.

Thomas Augustinussen (tv) løftede pokal-trofæet i Parken sammen med Rasmus Würtz. Han er blandt de AaB-spillere der står foran kontraktudløb (Foto: Lars Poulsen) AaB AaB-boss advarer: Heltene smutter

- Det kunne være rigtig spændende at komme til Island, men jeg vil gerne vente med at sige noget, til det er officielt. Men det skulle gerne komme på plads i dag, sagde Søren Frederiksen til nordjyske.dk efter AaB-træningen.

Søren Frederiksen skiftede fra FC København til AaB i 2013, og han har tidligere været på kontrakt i SønderjyskE.

Han er især kædet sammen med et skifte til KR Reykjavik fra Island.

0 kommentarer
Vis kommentarer