Sommerens første AaB-transfer: Sikrer sig profil

Thomas Enevoldsen og AaB er enige om en toårig aftale

Thomas Enevoldsen er tæt på en to-årig aftale med AaB, som han var lejet ud til sidste sæson (Foto: Paulo Duarte)
Thomas Enevoldsen er tæt på en to-årig aftale med AaB, som han var lejet ud til sidste sæson (Foto: Paulo Duarte)

AaB har endnu ikke ageret på transfermarkedet denne sommer, mens flere af konkurrenterne har haft gang i svingdøren.

Men nu tyder alt på, at en af topprioriteterne i dette transfervindue er ved at falde på plads.

Daniel Agger var sæsonens største transfer i Superligaen, og det bliver næppe større i mange år fremadrettet. (Foto: Jens Dreisling) Superligaen Ligegyldig Superliga? Her er sæsonens absolut største øjeblikke

Ekstra Bladet erfarer, at AaB er blevet enig med Thomas Enevoldsen om en toårig aftale, og der blot mangler de allersidste detaljer samt en underskrift, før den kan meldes officielt ud.

Enevoldsen spillede hele sidste sæson i AaB, men det var på en lejekontrakt fra belgiske Mechelen. I juni udløb kontrakten med den belgiske klub, og derfor har Enevoldsen været i dialog med flere klubber.

William Kvist er en af de mange spillere, som har kontraktudløb i slutningen af denne måned. Dermed kan interesserede klub hente ham kvit og frit. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Her er det danske drømmehold af transferfrie spillere

Der var interesse fra både Sverige, Holland, USA og Rumænien men det ser altså ud til, at AaB lykkedes med at få ham på en permanent kontrakt.

Enevoldsen viste især topniveauet i Europa League-kampene, hvor han både scorede mod Dynamo Kiev samt Steaua Bukarest. I Superligaen har det været lidt svingende, men Enevoldsen bliver stadig en nøglespiller for det kommende AaB-mandskab under den nye træner Lars Søndergaard.

TV: Av av Enevoldsen. Han stod for Superliga-sæsonens største afbrænder

Superligaen Det er afgjort! Her er Superligaens største afbrænder

2 kommentarer
Vis kommentarer