Spektakulær byttehandel: Her er AaB's nye angriber

AaB sælger Jannik Pohl til Groningen og henter afløseren i samme klub

AaB's nye angriber, Tom van Weert, er kendt som en målfarlig herre i Holland. Foto: All Over Press
AaB's nye angriber, Tom van Weert, er kendt som en målfarlig herre i Holland. Foto: All Over Press

Mandag kom det frem på TV3 Sport, at Jannik Pohl ikke var med i kamptruppen mod Esbjerg, fordi AaB-angriberen var i færd med at finde en ny klub.

Ekstra Bladet kunne senere afsløre, at der var tale om Groningen i den hollandske Æresdivision, og at afløseren allerede var fundet i udlandet.

Se også: Dansk Superliga-profil rejser til Holland

Bold.dk kunne tirsdag morgen sætte navn på den ny AaB-angriber, og der er tale om den 28-årige Tom van Weert fra netop Groningen.

Dermed bytter Pohl og van Weert altså snart plads.

Ekstra Bladet har fået bekræftet de to handler af kilder i Holland, og samtidig oplyses det, at der ikke er tale om en direkte byttehandel. Penge skifter altså hænder i handlen mellem AaB og Groningen, og de flyder formentlig danskernes vej.

Tom van Weert er kendt som en målfarlig herre i Holland, der i sidste sæson scorede 12 mål i Æresdivisionen for FC Groningen, hvilket gjorde ham til klubbens topscorer.

Angriberen, der også har tørnet ud for Excelsior og FC Den Bosch, står noteret for 112 kampe i Hollands bedste række med 45 mål til følge.

Ekstra Bladet har talt med AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, der ikke har nogen kommentar til den kommende rokade på angriberpladsen.

Brøndby har skiftet ud på mange positioner, blandt andet på målmandsposten, hvor det nu er Marvin Schwäbe, som vogter buret. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Panik før lukketid: Det skal Brøndby gøre, før vinduet lukker

Se også: Topholdet sælger angriber og skuffer

Se også: Officielt: Mexicanere henter AaB-profil

15 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere