Annonce:
Annonce:

Superliga-profil ville væk: Men klubben sagde nej

Superliga-profilen Nicolaj Thomsen havde forventet en vintertransfer og afslører, der var flere konkrete henvendelser. AaB endte dog med at holde på ham

Thomsen havde håbet på nye græsgange, men fortsætter i AaB (Foto: Lars Poulsen
Thomsen havde håbet på nye græsgange, men fortsætter i AaB (Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

AaB-profilen Nicolaj Thomsen var blandt de varmeste navne i transfervinduet, men den 22-årige venstre kant endte uden et januarskifte og uden en pakket kuffert.

Imod forventning.

Til tipsbladet.dk afslører Nicolaj Thomsen, at der hos AaB og Thomsen selv var kridtet op til et skifte. Thomsen havde tilmed ’for luftforandringens skyld’ skiftet agent op til transfervinduet, så det nu er Søren Barslund, der repræsenterer AaB-kanten.

- Jeg havde nok forventet, der ville ske noget. Fra begge parter var der lagt lidt op til det, fordi jeg selv har sagt, at tidspunktet var rigtigt, og AaB – i hvert fald udadtil – havde virket åbne over for det, siger Nicolaj Thomsen til tipsbladet.dk.

Eksperternes dom: Sådan gik det danske transfervindue

Han bekræfter, at der var konkrete henvendelser, uden han vil nævne afsenderen. Men AaB bed ikke på og holdt fast i profilen.

Annonce:

- Der har helt klart været noget, og jeg hørte også selv noget, men AaB gik ikke videre med det. Vi har i flere omgange har haft en gentlemanaftale, og sådan som de havde snakket, var der lagt lidt op til, at det skulle være nu. Men det nåede de ikke frem til, lyder det fra AaB-profilen.

Mens han selv og andre kan spekulere i, hvor højt den nordjyske arbejdsgiver har prissat ham, vil han helst ikke selv sige, at han er skuffet. Den rolige skagbo, der igennem nordjydernes ungdomsrækker præsenteres som et eksempel til efterfølgelse, toner frem.

En anden opsigtsvækkende historie er Zohores skift. Hør debatten her

AaB sender svensk flop til mesterklub

- Jeg har sagt før, at jeg gerne vil prøve udlandet og mig selv af, og der været et par vinduer nu, hvor der ikke er sket noget. Der er da en smule irriterende, men jeg vil heller ikke sige, at jeg er helt vildt skuffet.

Annonce:

- Jeg føler ikke, det er min egen skyld, der ikke skete noget, for jeg synes, at jeg selv og holdet har spillet et godt efterår. Men når det er sagt, er det heller ikke det værste at blive. Jeg kunne have været i en værre situation, hvor jeg sad på bænken et sted, uden at jeg som her har mine venner og min familie omkring mig. Og så har vi selvfølgelig et spændende halvår foran os, hvor vi forhåbentlig er med helt fremme til sidst, siger Nicolaj Thomsen.

Udlandsdrømmene har han dog langt fra smidt på hylden, selv om skiftet nu er udeblevet igennem flere transferruder. Kontrakten udløber ved årsskiftet, og det er ikke planen, at den skal forlænges, fortæller han.

- Nu skal jeg passe på med at sige for meget, når det ikke er lykkedes et par gange, men det er klart, at jeg kommer i en situation, hvor jeg ikke har så lang tid tilbage af min aftale. Når der er mindre tid tilbage på kontrakten, bliver der også større mulighed for, at jeg kan komme af sted. Jeg håber stadigvæk, at det kan lykkes. Jeg har i hvert fald ikke mistet modet og troen. 

AaBs store dilemma: Bossens løfte kan koste

Motivation frem mod foråret har han også beholdt. 

Annonce:

- Jeg har altid motivation til at spille fodbold, uanset hvor det er. Og så hjælper det også, at vi ligger, som vi gør. Efter Nantes-handlen (I sommerens transfervindue, red.) ikke gik igennem, var jeg meget afklaret og sagde til mig selv, at det handlede om de næste måneder, og sådan har jeg det egentlig også nu. Det, der skete i sidste vindue, var noget mere hektisk end det her. Jeg skal bare ud at arbejde videre, lyder det fra den 22-årige AaB-profil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: