Superliga-rival vil hente AaB-flop

AaB'eren Casper Sloth kan ende med at spille i Silkeborg den kommende sæson. Peter Sørensen forsøger at hente den tidligere AGF'er på en lejeaftale, og der er optimisme i forhold til at få en aftale på plads

Casper Sloth fik sit gennembrud i AGF under Peter Sørensen, og hvis brikkerne falder rigtigt, kommer de to til at arbejde sammen igen. Denne gang i Silkeborg.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger arbejder Silkeborg IF på at få Casper Sloth til Søhøjlandet på en lejeaftale.

Det er endnu for tidligt at sige, om det lykkes for Silkeborg at hente Casper Sloth, for SIF er ikke den eneste klub med interesse i den 25-årige AaB'er, men tipsbladet.dk forstår, at begge parter har interesse i at få tingene til at lykkes. For Casper Sloth vil en sådan aftale betyde, at han igen kan få fast spilletid, og han vil kunne få det hos en træner, der for år tilbage var afgørende for Sloths udvikling og gennembrud i AGF.

Tredje part er AaB, der også kigger på mulighederne for at finde en ny arbejdsgiver til Casper Sloth, for midtbanespilleren er langt fra spilletid i Aalborg.

Casper Sloth mod Sønderjyske. Foto: René Schütze
Casper Sloth mod Sønderjyske. Foto: René Schütze
 

Klubben fra Nordjylland har de sidste par dage underskrevet aftaler højre back Kristoffer Pallesen og central midtbanespiller Filip Lesniak, og især tilgangen af sidstnævnte gør det bare mere tydeligt, at der på den korte og formentlig også den lange bane ikke er meget spilletid at hente i Aalborg for Sloth. Senest var han ikke en del af truppen lørdag, da AaB mødte Vendsyssel i en testkamp.

Casper Sloth, 25 år, har udover en fortid i AGF også en fortid i Leeds, hvorfra han blev hentet til AaB, og det er efterhånden længe siden, at midtbanespilleren har spillet fast og vist det høje niveau, der gjorde ham til en af de mest efterspurgte Superliga-spillere og sikrede ham otte landskampe under Morten Olsen. Formen og det høje niveau er ganske givet noget, både Sloth og Peter Sørensen håber, midtbanespilleren kan genfinde i Silkeborg. Hvis altså de tre parter kan blive enige om en aftale.

Casper Sloth i AGF-tiden overfor Rurik Gislason. Foto: Jens Dresling
Casper Sloth i AGF-tiden overfor Rurik Gislason. Foto: Jens Dresling
 

Genfinder Casper Sloth det niveau, han viste det meste af tiden i AGF, er det en rigtig dygtig fodboldspiller, Silkeborg får tilføjet truppen.

I Silkeborg vil Casper Sloth kunne dække alle midtbanepositioner, men umiddelbart er det svært at se ham slå Sammy Skytte og Ibrahim Moro af på den centrale midtbane. Ikke i første omgang, i hvert fald. Måske vil en signing af Casper Sloth få Peter Sørensen til at ændre formation og spille med tre centrale midtbanespillere i den kommende sæson, i stedet for den sædvanlige 4-4-2. Omvendt kan det også tænkes, at Peter Sørensen spiller 4-4-1-1 med Sloth som den offensive midtbanespiller.

Truppen er ikke specielt bred i SIF, og derfor vil Casper Sloth være tæt på fast spilletid i klubben. Også fordi han kan dække kanterne.

I første omgang skal Silkeborg IF og AaB dog blive enige om en aftale, inden Casper Sloth så endegyldigt skal vurdere, om han vil til Silkeborg. Der er som tidligere nævnt også anden interesse i Sloth, så det er ikke sikkert, det lykkes for Peter Sørensen at hive en gammel bekendt til Søhøjlandet.

Skiftede klub i sidste uge: Nu har ny Superliga-profil fået skræk-besked

Voldsom oprustning: AaB henter talent i Tottenham

AaB hæver buddet: Lander Viborg-profil

Nedtur for AaB: Får millionbud afvist

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.