Superliga-skuffelse: Misser førstepladsen i Horsens

Nordjyderne kunne med en sejr have spillet sig alene i spidsen af Superligaen, men Horsens og AaB satte hinanden skak i en tristesse

Wessam Abou Ali kunne ikke score mod Horsens, og så endte det uden mål. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Wessam Abou Ali kunne ikke score mod Horsens, og så endte det uden mål. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

HORSENS (Ekstra Bladet): AaB missede mandag aften muligheden for at spille sig helt op på toppen af Superligaen, da det kun blev til en uinspireret nullert mod Horsens, der stillede op uden egentlige angribere i starelleveren…

Nordjyderne indledte ellers med lyn og torden, og særligt Wessam Abou Ali, Kasper Kusk og Jannik Pohl sørgede for, at angrebene bølgede frem mod Den Gule Fare.

Abou Ali var allerede efter syv minutter tæt på med et brækkende, nærgående langskud, der dykkede lige ned på den, for ham, gale side af overlæggeren.

Gæsterne fik al ønskelig plads i kampens indledning, idet AC Horsens var ufatteligt dårlig på bolden. Det blev bedst illustreret ved, at Mikkel Qvist ikke formåede at ramme en medspiller på sine første to indkast, der røg lige i sokkerne på modstanderen.

Derfor skulle der også en hjælpende fod til, før værterne blev farlige. Jakob Blåbjerg overhørte Jacob Rinnes råb, og kom til at cleare bolden i en blød bue tilbage over den fremadstormende keeper. Heldigvis for Blåbjerg endte det med et hjørnespark i stedet for et selvmål.

Wessam Abou Ali kunne ikke score mod Horsens, og så endte det uden mål. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Wessam Abou Ali kunne ikke score mod Horsens, og så endte det uden mål. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
 

Bo Henriksens mandskab var tydeligt handicappet af at spille uden decideret angriber. Rune Frantsen, der tidligere har været fuldblodsangriber, gjorde det ok i perioder, men løbene blev ofte forgæves og samspillet med Sammy Skytte var ikke-eksisterende.

Hjemmeholdet kom bedre med i spillet, som halvlegen skred frem, men det var stadig AaB, der var farligst. Ikke at det for alvor blev giftigt, men Wessam Abou Ali viste igen gode takter, da angriberen efter 37 minutter trak forbi Sivert Nilsen ved feltkanten.

Inde foran mål fik Rasmus Thellufsen bolden serveret i det lille felt, men AaB-eren fik ikke ikke et ordentligt træf på, og Matej Delac kunne trække en fødselsdagsrefleks ud af ærmet. Tillykke med det. Altså fødselsdagen.

Kampens niveau dalede desværre i anden halvleg, og Horsens formåede at lukke ned for både Abou Ali oppe foran og AaB’s opbyggende spil på midtbanen.

Derfor begyndte det hurtigt at stinke af 0-0 i Horsens, da det uopfindsomme hjemmehold i åbent spil stadig ikke var i nærheden af at trænge igennem det nordjyske panser med Jores Okore i spidsen.

Derudover formåede AaB at begrænse antallet af dødbolde i egen zone, og så var det svært at se, hvor en Horsens-scoring skulle komme fra.

Det skete da heller ikke, og selv om AaB måtte nøjes med 0-0, så er nordjyderne altså nummer to i Superligaen á point med FCK.

Se også: Kræftsyg Lars Høgh takker fans: - Situationen er alvorlig

Se også: Konflikt truer landsholdet: Nu stiller Eriksen krav

Se også: Tidligere landsholdsspiller på eventyr: Bliver træner i nystartet liga

Michael Silberbauer måtte tjekke ud af landsholdslejren kort inden VM i Sydafrika i 2010. Her kører han væk fra hotellet. Foto: Thomas Sjørup Sport og Spil Fik hård besked inden VM: 'Jeg nåede ikke at sige farvel'

1 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
2 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
3 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
4 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
5 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
6 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
7 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
8 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
9 af 10 Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
10 af 10 Wessam Abou Ali kunne ikke score mod Horsens, og så endte det uden mål. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
31 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere