Superliga-stjerne sender dybfølt besked

AaB-anføreren Lucas Andersens søn på to år er udskrevet efter fire dages indlæggelse på Aalborg Universitetshospital

Lucas Andersen sender en stor tak i retning af personalet ved børneafdelingen på Aalborg Universitetshospital efter at Superliga-stjernens søn er udskrevet. Foto: René Schütze
Lucas Andersen sender en stor tak i retning af personalet ved børneafdelingen på Aalborg Universitetshospital efter at Superliga-stjernens søn er udskrevet. Foto: René Schütze
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Lucas Andersen kan ånde lettet op.

Superliga-stjernens toårige søn Carl er udskrevet efter en fire dage lang indlæggelse på Sygehus Nord, Aalborg Universitetshospital.

Det fortæller AaB-profilen i et opslag på instagram, hvor han giver sine følgere et dramatisk indblik i en redningsaktion, som tog sin begyndelse torsdag 2. april  - og heldigvis fik en lykkelig afslutning mandag i denne uge.

- Vi har lige været indlagt i fire dage med vores lille dyrebare Carl. Fra vi i torsdags blev hentet i ambulance, og der hænger en helikopter over vores sommerhus i tilfælde af, det var kritisk, til at vi mandag bliver udskrevet efter tre test, der skulle udelukke alle alvorlige diagnoser og ingen coronavirus heller, skriver Lucas Andersen.

- Så vil jeg bare sige TAK til alle, der var involveret, og i særdeleshed tak til Sygehus Nord i Aalborg, børneafdelingen. Sjældent har jeg oplevet så fantastisk en behandling, tid til at forklare, nærvær og støtte i forbindelse med vores lille forløb, lyder det videre fra AaB-stjernen.

Andersen er ligesom resten af AaB-truppen i øjeblikket sendt hjem på ubestemt tid grundet suspenderingen af Superligaen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lucas Andersen har markeret sig stærkt i denne sæson for AaB. Foto: René Schütze
Lucas Andersen har markeret sig stærkt i denne sæson for AaB. Foto: René Schütze
 

Klubberne i landets bedste række har ellers ret til at fastholde træningen, såfremt den foregår under bestemte retningslinjer udstedt af Divisionsforeningen.

Men dette tilbud har man i Aalborg valgt at vige bort fra. Det fortalte direktør i AaB, Thomas Bælum, i forlængelse af beslutningen om hjemsendelse 1. april.

- Vi ved, at spillerne har en god grundform, og at de også vil holde den ved lige i de kommende uger, men vi har selvfølgelig ikke længere krav på det. Det er op til den enkelte at være disciplineret omkring den del, og det har vi fuld tiltro til, sagde Bælum.

AaB er aktuelt placeret på en sjetteplads i Superligaen, hvilket lige akkurat holder mandskabet indenfor døren i mesterskabsslutspillet.

Det kan aalborgenserne i særlig grad takke Lucas Andersen for. Kreatøren har været en altafgørende faktor i bestræbelserne på at holde snor i toppen med ni scoringer og seks assist i sæsonen hidtil.

På job med Camilla Martin: Én episode overraskede

Avis: Storklub vil have Superliga-stjerne

AaB udsætter igen generalforsamling

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU