TV: Her er AaB-målmand tæt på vild scoring

Nicolai Larsen var tæt på at blive den helt store helt for AaB, da målmanden med to forsøg i overtiden var tæt på at ødelægge festen for FC Vestsjælland

AaB-målmanden Nicolai Larsen var med to forsøg i overtiden tæt på at blive den helt store redningsmand for sit hold, der dog tabte 2-1 til FC Vestsjælland. (Foto: TV3 Sport)
AaB-målmanden Nicolai Larsen var med to forsøg i overtiden tæt på at blive den helt store redningsmand for sit hold, der dog tabte 2-1 til FC Vestsjælland. (Foto: TV3 Sport)

Det havde næsten ikke været til at bære for FC Vestsjælland.

En heroisk fight havde sendt Slagelse-mandskabet på 2-1, efter at værterne for dagens enlige Superliga-kamp ellers tidligt i opgøret var kommet bagud mod AaB.

Der blev ikke scoret mere end de tre gange, men det var lige ved at gå helt galt for hjemmeholdet til sidst, da gæsternes målmand Nicolai Larsen troppede op i FC Vestsjællands straffesparksfelt ved et hjørnespark. Alt blev lagt på et bræt, og hele butikken blev satset.

Først kom AaB-målmanden først på bolden med et hovedstød, men det udmærkede forsøg blev reddet på stregen, hvorefter bolden røg tilbage i åbent spil.

Se også: AaB-profiler: Aner ikke hvad der gik galt

Her var det igen selvsamme Larsen, der var hurtig til at reagere, og keeperen trykkede denne gang af med fodtøjet. Desværre for ham og AaB var der heller ikke held med afslutningen i denne omgang.

En ny redningsaktion tæt under mål afværgede faren, og til syvende og sidst kunne FC Vestsjælland-spillerne ånde lettet op. Belejringen var afblæst, kampen var slut og sejren en realitet.

Se også: TV: FC Vestsjælland fortsætter succesen

Med de tre point kravler dagens hjemmehold op på 22 point efter 25 runder, hvorfor chancerne for overlevelse i rækken blev flyttet endnu et par procenter yderligere i den rigtige retning.

Foran FC Vestsjælland - og lige over stregen - ligger Esbjerg med 27 point. Jyderne har dog spillet en kamp mindre og kan derfor udbygge forspringet mandag aften, hvor Randers er modstanderen.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere