Varmer bænk i AaB: Klubben er klar til stjernesalg

Peruvianske Edinson Flores har det svært i AaB, men er et stort navn i Sydamerika og kan ifølge sportsdirektør Allan Gaarde blive solgt til sommer

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Edison Flores kan blive AaB’s store sommersalg.

Den peruvianske landsholdsspiller varmede bænk hele kampen på Brøndby Stadion, men er ubetinget nordjydernes største stjerne og varmeste salgsobjekt. 

- Vi sælger nok en enkelt spiller til sommer. Målet er, at vi skal stå stærkere til den nye sæson, men der bliver nok solgt en enkelt, sagde sportsdirektør Allan Gaarde.

- Hvem kan det blive?

- Nu har vi en spiller udtaget til VM, og Flores er bare et stort navn i Sydamerika. Der bliver der talt om ham på linje med Messi og James.

- Så jeg kan ikke udelukke, at der kommer til at ske noget med ham.

Peruvianeren har nu været i dansk fodbold i knap to år, men han har fortsat ikke fået noget egentligt Superliga-gennembrud.

Til gengæld har han været stærk for Peru, som Danmark møder ved VM-slutrunden i Rusland, 

- Hans udvikling her er ikke gået så hurtigt, som vi havde håbet og troet, men han har et enormt stort potentiale, sagde Allan Gaarde om den 24-årige offensiv-spiller fra Peru.

OB Sådan blev Kent Nielsen fyret: 'Jeg anede intet'

1. division Dansk fodbold-profil stopper karrieren efter kikset oprykning

Brøndby har allerede vundet pokaltitlen, men nu jagter man selvfølgelig The Double. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Satsede på guld: Så meget brugte Brøndby forgæves på mesterskabslir

Hany Mukhtar er sæsonens bedste spiller ifølge Ekstra Bladet. Fotos: Jens Dresling/Lars Poulsen Sport og Spil Her er Superligaens 25 bedste spillere

3 kommentarer
Vis kommentarer