AaBs VM-håb er udeblevet mod klubbens vilje

AaB's peruvianske stjerne er udeblevet, så han er ikke med mod mestrene fra FCM

AaB's VM-spiller Edison Flores var med i alle Perus kampe. Her er en situation fra opgøret mod Australien (Foto: Ritzau Scanpix
AaB's VM-spiller Edison Flores var med i alle Perus kampe. Her er en situation fra opgøret mod Australien (Foto: Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Den peruvianske VM-spiller Edison Flores har uden at have fået lov af AaB forlænget en ellers ekstra lang VM-ferie.

Efter planen skulle han efter planen været dukket op i Aalborg den snart forløbne uge, men træner Morten Wieghorst har i flere dage måtte kigge langt efter VM-spilleren.

Derfor er den spændende midtbanespiller heller ikke skrevet ind i truppen til aftenens møde med de danske mestre fra FCM.

- Edison Flores er blevet forsinket. Meget mere er der ikke at sige, lyder meldingen fra sportschef Allan Gaarde, der har fået kontakt med den udeblevne spiller.

- Jeg regner da med, at han hurtigst muligt dukker op, men jeg har intet hørt om, hvornår han vil lande. Jeg aner ikke, om han har fundet en flyafgang.

Forsinkelsen eller udeblivelsen har i følge Allan Gaarde intet at gøre med, at Edison Flores' drøm om at blive solgt videre efter VM i Rusland indtil videre ikke har været i nærheden at blive en realitet.

Der har været bud efter Edison Flores, der var med i alle Perus tre kampe, men ingen af dem har levet op til nordjydernes forventninger om, hvad den peruvianske stjerne kan indbringe.

Udover hovedpersonen må AaB som alle andre pænt vente på, at FIFA vil udbetale de såkaldte VM-penge som tak for lån af Edison Flores.

Omkring 1,5 millioner kroner skulle være på vej ind på nordjydernes bankkonto.

Varmer bænk i AaB: Klubben er klar til stjernesalg

Superligaens Peru-stjerne til Ekstra Bladet: - Jeg har en besked til danskerne

Flores vil dukke Danmark til VM

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind