16-årig kan få debut mod FCK

For knap halvanden måned siden fyldte Mathias Madsen 16 år, og lørdag kan han få Superligadebut mod FC København i Parken

Bo Henriksen har udtaget den blot 16-årige Mathias Madsen til AC Horsens-truppen, der skal i kamp mod FCK. Foto: Jens Dresling
Bo Henriksen har udtaget den blot 16-årige Mathias Madsen til AC Horsens-truppen, der skal i kamp mod FCK. Foto: Jens Dresling

Til lørdagens opgør mod FC København har Bo Henriksen udtaget den kun 16-årige Mathias Madsen til AC Horsens-truppen for første gang.

Hvis Madsen bliver sendt i aktion i løbet af kampen i Parken, vil han blive den næstyngste debutant i Superligaens historie. Kun overgået af Kenneth Zohore, der fik debut for FC København.

Men selv om den 16-årige Horsens-spiller naturligvis håber på minutter på banen, tager han det bare som en kæmpe oplevelse. Det fortæller han til AC Horsens' hjemmeside.

- Det vil være sindssygt stort for mig og et kæmpe skulderklap, hvis det sker, og jeg håber da, at jeg kommer ind i morgen. Jeg tager det som en kæmpe oplevelse og bare det at være på bænken i Parken er fedt, men det vil da være fantastisk at få Superliga-debut, siger Madsen.

Den talentfulde teenager træner jævnligt med Bo Henriksens førstehold og skrev under på en treårig aftale for et par måneder siden.

Har spillet 176 Superliga-kampe: AGF-spiller indstiller karrieren

Brøndbys guld-comeback gav tv-jubel: Ligesom Champions League