AC Horsens henter transferfrit talent i Brøndby

Mads Juel Andersen skifter fra Brøndby til AC Horsens, når hans kontrakt udløber til nytår

Fodboldklubben AC Horsens henter fra årsskiftet forsvareren Mads Juel Andersen i Brøndby. Det meddeler Horsens på sin hjemmeside.

Den 19-årige forsvarsspiller, der har kontraktudløb i Brøndby til nytår, får kontrakt frem til sommeren 2021.

Mads Juel Andersen fik i sidste uge sin debut for Brøndby i pokalkampen mod Ledøje-Smørum, efter at han i sidste sæson var udlejet til HB Køge.

- Han har været igennem en fremragende uddannelse i Brøndby, og han er en rigtig dygtig fodboldspiller, som vi gerne vil være med til at videreudvikle til at blive superligaspiller, siger Horsens-træner Bo Henriksen.

- Vi skal sammen indfri det potentiale, han har, og han kommer til at indgå som potentiel starter inden for det første halve år af kontrakten, hvis han fortsætter med at være ærgerrig.

Mads Juel Andersen skifter en gul trøje ud med en anden fra nytår af. Foto: AC Horsens
Mads Juel Andersen skifter en gul trøje ud med en anden fra nytår af. Foto: AC Horsens

- Han er i den grad en spiller, der på sigt kommer til at gøre en rigtig god figur i AC Horsens, og han skal være med til at videreføre vores kultur med den arbejdsvillighed og ydmyghed, han besidder, siger cheftræneren.

Mads Juel Andersen har store ambitioner for sin fremtidige karriere, og her ser han AC Horsens som et godt trin op ad karrierestigen.

- Jeg vil gerne udvikle mig som fodboldspiller og spille kampe, og det er der rigtig god mulighed for i AC Horsens, hvor jeg selvfølgelig skal gøre mig fortjent til spilletid.

- Jeg har hørt meget positivt om klubben og har allerede fået et godt indtryk af trænere og ledere, og jeg glæder mig selvfølgelig til at hilse på resten af truppen.

- Jeg har store forventninger til mig selv, og ambitionen er at gøre det så godt for AC Horsens, at jeg bliver interessant for udlandet på et tidspunkt, siger Mads Juel Andersen.

Den forhenværende kvindelandstræner for England, Mark Sampson. AP Photo/Joel Auerbach Landsholdsfodbold Kvindelandstræner fyret: Var kærester med ungdomsspiller

Champions League Vildt dansk one-man-show: Her kører han unge Real-stjerner over i CL-målfest

Diego Maradona er blevet cheftræner i Fujairah FC, som spiller i den næstbedste række i De Forenede Arabiske Emirater. Foto: Christophe Viseux Sport Mysteriet om Diego Maradonas dramatiske liv: Vi fandt ham i ørkenen