AC Horsens køber hos rivalerne

AC Horsens har byttet lejekontrakten med Oliver Drost ud med en permanent aftale

Oliver Drost skifter permanent. Foto: AC Horsens.
Oliver Drost skifter permanent. Foto: AC Horsens.

AC Horsens havde i efteråret Oliver Drost på leje fra Vejle Boldklub, og også i foråret tørner angriberen ud for Den Gule Fare. Tirsdag formiddag meddeler AC Horsens, at man har købt Oliver Drost og udstyret ham med en kontrakt på halvandet år.

Dermed får den 22-årige angriber mulighed for at bygge videre på de fine takter fra efteråret.

- Vi er rigtig glade for, at vi har lavet en aftale med Oliver, der gælder de næste halvandet år. Han skulle bruge noget tilvænning i starten, og der er ingen tvivl om, at han skal blive endnu bedre fysisk, men vi så hans unikke spidskompetencer i de sidste to kampe. Vi skal sammen gøre ham til en mere komplet spiller, og vi vil gerne udvikle ham til at blive en spiller, der kontinuerligt kan blive kampafgørende i Alka Superligaen, for det har han færdighederne til. Vi er stolte over, at vi har været med til at udvikle ham i den rigtige retning, og vi glæder os til at hjælpe med at indfri hans potentiale, fortæller AC Horsens-manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Oliver Drost er glad for skiftet fra Vejle til AC Horsens.

- Det er jeg utroligt glad for, og det var også hele målet med lejeopholdet i første omgang, at jeg skulle tilspille mig en permanent aftale. Jeg har lært meget af Bo og udviklet mig meget på det fysiske plan, og nu gælder det om at fortsætte udviklingen og hjælpe holdet. Jeg glæder mig til at spille en masse fodbold i den gule trøje og forhåbentlig score endnu flere mål, lyder det fra Oliver Drost.

Oliver Drost scorede to mål for AC Horsens i efteråret, og dem lavede han i årets to sidste spillerunder.

FCM sælger ud - farvel til to store navne