AC Horsens lejer islandsk forsvarsspiller

Elfar Freyr Helgason er en klar forstærkning, siger cheftræner Bo Henriksen om Horsens' nye forsvarsspiller

Elfar Freyr Helgason i AEK Athen-trøjen fra 2011/2012-sæsonen. Horsens har indgået en lejeaftale med islændingen fra resten af sæsonen. Foto: All Over Press
Elfar Freyr Helgason i AEK Athen-trøjen fra 2011/2012-sæsonen. Horsens har indgået en lejeaftale med islændingen fra resten af sæsonen. Foto: All Over Press

AC Horsens har oprustet i bageste geled frem mod forårssæsonen i Alka Superligaen.

Fredag har klubben indgået en lejeaftale for resten af sæsonen med Elfar Freyr Helgason, der har spillet en enkelt landskamp for Island.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Der er tale om en klar forstærkning, siger cheftræner Bo Henriksen.

- Elfar Freyr Helgason er en rigtig dygtig forsvarsspiller med et kæmpe potentiale, og jeg er ikke i tvivl om, at han kan hjælpe os fra dag ét.

- Han har været med til at skabe en fantastisk defensiv for Breidablik FC, der har lukket meget få mål ind i de sidste to år, og sammen skal vi gøre ham endnu bedre, hvilket vi glæder os sindssygt meget til, siger træneren.

Islændingen har tidligere spillet for AEK Athen og Stabæk. Han var også kortvarigt på kontrakt i Randers FC i foråret 2013, men her kom han ikke på holdet.

I december skrev AC Horsens ligeledes kontrakt med en forsvarsspiller i form af den over to meter høje Mikkel Mena Qvist.

TV: Horsens sluttede efteråret godt af:

Se også: FC Nordsjælland henter tidligere Barcelona-træner

Se også: Agent bekræfter: Roma-spiller vil til Brøndby

Randers' giftige, svenske angriber Mikael Ishak (i midten) er et af de varmeste transferemner, der kan skifte klub til sommer - helt gratis. Også Brøndbys Christian Nørgaard (t.v.) kan nu frit forhandle kontrakt med andre klubber. Foto: Ernst van Norde. Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere