Horsens præsenterer pænt overskud

AC Horsens præsenterer et årsreultat for 2012, der viser et overskud på 7,2 millioner kroner

Horsens-spillerne og resten af klubben kan glæde sig over, at klubben har plus på kontoen. (Foto: Anders Brohus)
Horsens-spillerne og resten af klubben kan glæde sig over, at klubben har plus på kontoen. (Foto: Anders Brohus)

I forbindelse med indkaldelsen til ordinær generalforsamling har AC Horsens præsenteret et pænt årsresultat for regnskabsåret 2012. Superliga-klubben kan således præsentere et overskud på 7,2 millioner for 2012.

Læs også:

Se også: Uheldig Horsens-spiller: Tænkte på mit kraniebrud

Det positive resultat er blandt andet påvirket af, at klubbens daværende topscorer Gilberto Macena blev solgt til kinesisk fodbold i vinteren 2012. Desuden er klubbens omsætning steget betragteligt i 2011, hvilket skyldes deltagelsen i Europa League samt pokalfinalen i 2012. 

AC Horsens oplyser desuden i sin årsrapport, at man føler sig godt rustet til fremtiden, og at man forventer at slutte i top seks i indeværende sæson. 

- Den sportslige målsætning er fortsat deltagelse i Superligaen og en etablering som midterklub. Herudover skal det samtidig sikres, at AC Horsens A/S er en attraktiv klub for talentfulde spillere, der ønsker at finde et springbræt til en stor fodboldkarriere, og som i lighed med indeværende år at sikre fortsat leverance af spillere til diverse DBU landshold, skiver klubben videre i årsrapporten.

Læs også:

Se også: Horsens-træner roser livlige afrikanere

Klubben skriver samtidigt, at tilskuertallet i efteråret 2012, hvor gennemsnittet var på omkring 3.500 tilskuere per kamp, er utilfredsstillende.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere