Frederiksen lurer i AC Horsens

AC Horsens har problemer på venstre back, og da Jan Frederiksen er kontraktløs, er koblingen oplagt. Sportschefen vil ikke afvise noget

Den tidligere Brøndby-spiller Jan Frederiksen kan være på vej til Horsens. (Foto: Lars Poulsen)
Den tidligere Brøndby-spiller Jan Frederiksen kan være på vej til Horsens. (Foto: Lars Poulsen)

AC Horsens sagde i vinterpausen farvel til Anders Nøhr, der valgte at stoppe sin karriere. Det skabte et hul på den venstre back, som Nøhr havde dækket, og klubben skrev derfor kontrakt med Vejle-spilleren Erik Marxen.

Aftalen gælder dog først fra sommer, og da Nøhrs afløser Thomas Kortegaard i weekenden udgik med en skade, der holder ham ude i seks til otte uger, kan der opstå et problem på positionen. Da Kortegaard gik ud, blev Nabil Aslam sat ind i midterforsvaret, og Steffen Kielstrup blev rykket ud på backen.

Det er dog ingen optimal løsning for Horsens, der også har Søren Jensen og Mikkel Cramer i truppen. Men Jensen er først lige kommet tilbage fra en skade, og Horsens ser mere Cramer som kantspiller. Derfor overvejer Horsens at gå på markedet for at finde en transferfri spiller.

- Jeg vil ikke udelukke noget som helst. Vi evaluerer hele tiden på tingene. Vi har Søren Jensen, og vi har Mikkel Cramer, der kan dække den position. Cramer spillede back i tre halvlege på vores træningslejr, så det kan fungere, selv om vi vurderer, at han er bedre på kanten, siger sportschef Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Et oplagt bud på en ny venstre back i AC Horsens kunne være Jan Frederiksen, der blev løst fra sin kontrakt med Wisla Krakow i januar. Han har trænet med DC United i den amerikanske Major League Soccer, men han kunne ikke blive enig med amerikanerne, og derfor er han stadig på klubjagt. Jesper Hansen er ikke afvisende.

- I hele processen hvor vi har forsøgt at få Erik Marxen nu, har vi kigget på, hvad der ellers er af muligheder. Og vi kan jo se, at det ikke lykkes Jan at få kontrakt med den amerikanske klub. Jeg har ingen kommentarer til konkrete navne. Heller ikke til Jan Frederiksen, men jeg vil ikke udelukke noget overhovedet. Vi kigger på de muligheder, der er.

AC Horsens præsenterede i går et overskud for 2012 på 7,2 millioner kroner før skat, så der er penge til at lave en kontrakt med en venstre back, der kan hjælpe klubben, indtil Erik Marxen støder til truppen til sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere