Anders Nøhr færdig i Horsens

AC Horsens og Anders Nørh stopper samarbejdet med udgangen af året

Krigeren Anders Nøhr takker snart af i AC Horsens. (Foto: Gregers Tycho)
Krigeren Anders Nøhr takker snart af i AC Horsens. (Foto: Gregers Tycho)

Han er vel nærmest synonym med AC Horsens, men nu er Anders Nøhr ved at være en saga blot hos Den Gule Fare.

Klubben og Nøhr er nemlig levet enige om at stoppe samarbejdet med udgangen af 2012. Dermed kan hjemmekampen mod FC Midtjylland 9. december blive Anders Nøhrs sidste optræden for Johnny Mølbys tropper.

- Anders Nøhr har været AC Horsens-spiller gennem mange sæsoner, og han har stort set været stamspiller i den tid, jeg har været i klubben.

- Han er fodboldklog, kender sine styrker og svagheder, og han har nogle gode holdninger til tingene. Han er en vigtig spiller for holdet og truppen, og han kommer gerne med gode input, siger cheftræner Johnny Mølby til klubbens hjemmeside, og Mølby bakkes op af AC Horsens sportsdirektør Jesper Hansen.

Se også:

Se også: Endegyldigt slut for Horsens-keeper

- Anders Nøhr har været i klubben så længe, at man næsten glemmer, at han har spillet i andre klubber, og han er blevet en af klubbens egne drenge. Han har gennem alle årene været en super repræsentant for os og vores værdier, og han har udviklet sig til at være en kulturbærer. Vi har forståelse for, at han gerne vil prøve noget andet i sit liv, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med næste step i livet, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Læs også:

Se også: Se Superligaens sjoveste kælenavne

Anders Nøhr selv vil gerne ud og sprede sine vinger - og så skal han udnytte muligheden for at få mere tid med sin kæreste.

- Det er tid til, at der skal ske noget andet i mit liv. Jeg har en kæreste i Berlin, som jeg holder meget af, og hende vil jeg gerne være mere sammen med. Derudover har jeg en afhandling på mit cand. oecon.-studie, som jeg skal have skrevet samt andre ting, jeg gerne vil prioritere, siger Anders Nøhr

- Jeg har fået oplevelser, som jeg bestemt ikke ville være foruden, og jeg ville ikke gøre noget om, men jeg har også lidt afsavn i mange år, og nu får jeg blandt andet mere tid til familie, venner og rejser, slutter den snart tidligere fodboldspiller.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Delaney: Jeg skulle ændre mentalitet, da jeg kom til Werder Bremen
Real Madrid stjerner på bænken: Nacho er manden
Uret tikker: Granada venter på Andrew Hjulsager
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen