TV: Var Spelmann-udvisning korrekt?

AC Horsens er stærkt utilfredse med udvisningen af Martin Spelmann blot 26 minutter inde i kampen mod FCN. Se situationen her, og vurder selv, om udvisningen var i orden

Spelmann fik sit andet gule kort for denne situation, hvor han snubler i et fremløb mod mål, og kolliderer med FCN-keeperen. (Foto: Ernst Van Norde)
Spelmann fik sit andet gule kort for denne situation, hvor han snubler i et fremløb mod mål, og kolliderer med FCN-keeperen. (Foto: Ernst Van Norde)

Martin Spelmann fik marchordre efter blot 26 minutter af AC Horsens hjemmekamp mod de forsvarende mestre FC Nordsjælland.

Først fik han et gult kort for at trampe en FC Nordsjælland-spiller over anklen - en situation, hvor et rødt kort næppe havde medført et ramaskrig.

Men mindre end fem minutter senere så det grangiveligt ud som om, han forsøgte at undgå sammenstødet med FCN-keeperen Jesper Hansen, der imidlertid medførte hans andet gule kort og marchordre.

TV: Se begge situationer her.

Udvisningen kom i en begivenhedsrig 1. halvleg, der også bød på to mål til FCN og en grim skade til mestrenes hjemvendte angriber Morten Nordstrand.

Han blev ved et uheld sparket i hovedet, og blev kort efter episoden udskiftet med Andreas Laudrup og kørt på hospitalet til tjek.

Se også: SLUT: FCN tævede Horsens

Var udvisningen til Spelmann fortjent?

Se resultat

Var udvisningen til Spelmann fortjent?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 En tydeligt frustreret Spelmann sagde efter udvisningen til TV2 Sport, at han ikke burde have fået gult kort i situationen. (Foto: Ernst Van Norde)
2 af 2 Spelmann fik sit andet gule kort for denne situation, hvor han snubler i et fremløb mod mål, og kolliderer med FCN-keeperen. (Foto: Ernst Van Norde)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Tidligere OB-flop skifter til Deportivo La Coruna
Bale driller PSG: Vil hellere se golf
Avis: Lang kontrakt til Rasmus Nissen i Ajax
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen