Sur Horsens-forsvarer: Kan ikke bruge det til en skid

Anders Nøhr og Horsens dummede sig mod HB Køge

Anders Nøhr i aktion mod HB Køge. (Foto: Gregers Tycho)
Anders Nøhr i aktion mod HB Køge. (Foto: Gregers Tycho)

Anders Nøhr havde en gylden mulighed for at bringe et noget tungt AC Horsens-mandskab i front efter 34. minutter, men han misbrugte straffesparket, som en flot spillende Morten Haastrup fik pillet ude ved stolpen.

- Jeg tror altid på, at den går ind. Ellers havde jeg ikke sparket, siger Anders Nøhr til ekstrabladet.dk efter nederlaget på 2-1 til bundholdet HB Køge.

Se også: Den gule morfar

Og den kontante forsvarsspiller virkede generelt ganske misfornøjet med nederlaget.

- Vi kan ikke bruge det til en skid, lyder det fra Nøhr, der dog hurtigt omformulerer sit svar.

- Ok, vi kan bruge det til at se, hvordan vi skal lade op til kampene, når vi nu er inde i et program med kampe i midtugen og i weekenden.

- Det er ikke noget, vi er vant til i Horsens, så noget kan vi da bruge kampen til alligevel, siger Anders Nøhr, der trods modgangen på banen hele tiden troede på først sejren og senere det ene point.

- Det er klart, at man bliver irriteret, når der der bliver scoret mod en, men vi spiller godt nok til at vinde den her kamp.

- Vi har de store chances, som vi minimum skal spille os frem til, men der manglede bare kvalitet i afslutningerne og den sidste aflevering i dag. Det gælder både på de store chancer og på straffet, erkender Anders Nøhr.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere