Raser over ny Horsens-spiller: Fucking Judas

VB Koldings fans er helt oppe i det røde felt efter anfører Steffen Kielstrup har meddelt, at han skifter til naboklubben Horsens

Steffen Kielstrup er blevet upopulær hos VB Koldings fans. (Foto: Polfoto)
Steffen Kielstrup er blevet upopulær hos VB Koldings fans. (Foto: Polfoto)

Det koger af had i Vejle efter, at Steffen Kielstrup tidligere på dagen officielt meldte ud, at han frem over spiller for AC Horsens.

For dermed krydser ærke-VB'eren Kielstrup én af dansk fodbolds helt forbudte grænser.

De 25 kilometer der adskiller de to østjyske byer kunne lige så godt ligge på hver sin side af Grand Canyon. For de røde i Vejle er kulturbæreren Steffen Kielstrups skifte til rivalerne helt sammenligneligt med, hvis Mike Jensen skulle finde på at tage turen til Parken.

- F**king judas!! Jeg er målløs, det er Horsens, det er Superligaen, skumler debattøren renehansen på det debatforum, som fanklubben Crazy Reds står for.

- Han bør ikke på banen mere i år... Klamme AC svin! lyder meldingen fra den yderst aktive bruger 'vejle altid.'

Se også: Horsens snupper VB Kolding-profil

- Så er det af med anførerbindet!!! Horsens og AGF skifter man ikke til, hvis man var en rigtig VB´er. Det kan godt være klubben ikke findes mere, men alligevel forbliver ACH og GF stadig hadeklubber! Fair nok at han skifter, men jeg havde regnet med lidt mere format af Kiel, vrisser 'Eick' i et indlæg, hvor han refererer til sommerens sammenlægning mellem Kolding FC og Vejle, der sammen nu optræder under logoet VB Kolding og er helt inde i ræset om oprykning til Superligaen.

- Trist… en trist dag... en kæmpe skuffelse, at det blev Horsens… alle andre klubber end Horsens, erklærer 'Mr. Lazy.'

Det er dog ikke alle debattører i den røde flok, der kategorisk vender ryggen til Steffen Kielstrup, der fik debut for Vejle som 17-årig i 2001.

- Det er jo hans valg.....og han har været god for Vejle, så man må " trods alt " ønske ham held og lykke i Horsens, kommer det fra 'Permand.'

- Man kan da ikke andet end have forståelse for Kielstrup og hans valg om at skifte til en klub i superligaen. Han har om nogen kvaliteter til at være med i den bedste række og han har vel indset, at muligheden for endnu et eventyr med VBK ikke var sandsynligt, siger 'sjappe.'

Ikke underligt er AC Horsens-tilhængerne ved at boble over af skadefryd over Steffen Kielstrup, der ligner manden, der skal afløse Niels Lodberg.

- Men hold da op hvor er det en magtdemonstation, at AC Horsens henter Vejles bedste spiller (og så endda en de selv har "lavet), skriver 'Thomsen' på acsupport.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere