Horsens har det fantastisk under pres

AC Horsens er fantastiske under pres og mod de store hold, men klubben selv, der har det bedst i store kampe.

Martin Spelmann og Horsens leverede en god indsats mod Brøndby. (Foto: Claus Bonnerup)
Martin Spelmann og Horsens leverede en god indsats mod Brøndby. (Foto: Claus Bonnerup)

AC Horsens har vænnet sig til presset fra omgivelserne og har det godt på en tredjeplads i Superliga-tabellen, selv om FC Midtjylland runde efter runde ånder dem i nakken.

- Vi er fantastiske under pres. Mens det er ligesom om, at når vi får de tre point og har mulighed for at få seks point (forspring), så fejler vi, siger Martin Spelmann.

Lørdag vandt FC Midtjylland hjemme over OB og lagde dermed maksimalt pres på AC Horsens inden kampen mod Brøndby. Og alligevel vandt jyderne 2-0. Martin Spelmann selv scorede i tredje kamp ud af tre mulige denne sæson mod Brøndby.

- I de her store kampe formår vi at levere, og det er jo fantastisk, at vi formår at holde os foran et hold som FC Midtjylland, som er utroligt stærke, og som burde ligge og kæmpe om 1.-2.-pladsen, siger Martin Spelmann.

- I dag leverer vi noget rigtigt flot fodbold med hæl og tå, siger Martin Spelmann.

Hans træner Johnny Mølby forklarer overtaget i de store kampe med, at AC Horsens har det godt imod hold, som ikke kommer og pakker sig.

- Vi har det godt mod nogen, som gerne vil spille åbne kampe og vinde, og det vil Brøndby. De kommer for at få tre point, siger Johnny Mølby.

- Vi har styr på Brøndby, siger træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere