Horsens-matchvinder: Skyldte vist en enkelt

Matchvinder Martin Spelmann roser dommeren – Martin Retov klar til at bære en pink jersey med elegance

Matchvinderen undrede sig også lidt i starten over det røde kort til Anders Møller Christensen.

- Men når jeg tænker lidt over det, så er det jo egentlig fantastisk flot, at dommeren annullerer den fordel, jeg jo netop ikke fik i situationen. Hvis der ikke havde været kontakt mellem Anders Møller og mig, var han jo aldrig nået ned at tackle mig – og så havde jeg jo sat den flot ind til 1-0 allerede der, siger Martin Spelmann med det grin.

Synes du, det røde kort er hårdt?

Se også: TV: Her får Anders Møller rødt kort

- Nej, for der ER kontakt, selv om jeg ikke tror, det er bevidst fra Anders Møllers side. Men jeg føler, mine ben slår sammen, så jeg mister skridt og balance. Jeg vil mene, dommen var fuldstændig korrekt, for han ER jo sidste mand, og det var en oplagt målchance, siger Martin Spelmann.

Midtbaneslideren var i aftenens kamp kylet op i angrebet sammen med Henrik Toft, der sammen med Martin Retov var involveret i den situation, der førte til scoringen i det 57. minut.

- Jeg tænker bare på at afslutte hurtigt og placere den yderligt, det lykkedes, og det var selvfølgelig dejligt at se den suse ind. Jeg skyldte jo nok lidt fra minuttet inden, da jeg havde et forsøg med venstrebenet, siger Martin Spelmann med et skævt grin.

Se også: Horsens forværrede OB's krise

Martin Retov er selvsagt tilfreds med sejren – men utilfreds med, den ikke blev større.

- Vi har minimum tre 100 pct. chancer i en anden halvleg, hvor vi jo får overtaget forærende i kraft af udvisningen. Men de chancer udnytter vi ikke særlig godt, så det må vi tilbage til træningsbanen og arbejde med, siger Martin Retov.

Begge Horsens-indvandrere nægter at tale om sølv:

- Nej, nej, nej. FC Nordsjælland er et fantastisk hold, og vi skal være glade for at ligge nummer tre og koncentrere os om os selv, siger Martin Spelmann

- Den snak skal vi overhovedet ikke ind i. Vi ved udmærket, at en kort dårlig periode hurtigt kan koste, og så ligger vi pludselig nummer seks, så vi skal kigge mod at prøve at holde den plads, vi har – plus pokalturneringen, siger Martin Retov.

Klar til pink
Trods den fornemme placering strømmer tilskuerne ikke ligefrem til i Horsens.

- Vi kan jo ikke gøre mere, end vi gør lige nu, og vi er da lidt kede af, der ikke kommer flere og ser os. Men jeg ved også, at der til Brøndby-kampen arbejdes med forskellige ting i forbindelse med Giro’en, og at vi bl.a. skal spille i pink i den kamp.

Hvordan ser du ud i pink?

- Den farve bærer jeg elegant, haha!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere