Macena-salg endelig på plads

Superligaens topscorer Gilberto Macena skifter AC Horsens ud med den kinesiske klub Shandong Luneng

Så er salget af Gilberto Macena en realitet. (Foto: Jesper Dall)
Så er salget af Gilberto Macena en realitet. (Foto: Jesper Dall)

Den brasilianske angriber Gilberto Macena har scoret sit sidste mål i Superligaen - i hvert fald i denne sæson.

Superligaens topscorer skifter fra AC Horsens til den kinesiske storklub Shandong Luneng Taishan FC, oplyser den danske superligaklub.

AC Horsens bekræfter i en pressemeddelelse, at Macena er blevet enig med den kinesiske klub, og han er allerede rejst til sin nye klubs træningslejr i Spanien.

- Salget af Gilberto Macena er et godt salg markedet taget i betragtning, og der tilfalder AC Horsens et stort millionbeløb, hvilket påvirker regnskabet særdeles positivt i indeværende regnskabsår, oplyser AC Horsens uden at afsløre transfersummen.

Sportsdirektør Jesper Hansen er tilfreds med, at det hele er faldet på plads efter et meget langt tilløb med massiv medieinteresse.

Se også: Gilberto skifter til Shandong Luneng Taishan F.C.

- Det har været et langt tilløb at få tingene til at falde på plads, men det har været en god proces, og der har været gensidig respekt mellem de implicerede parter.

- Under forhandlingerne i forbindelse med Gilberto Macenas seneste kontraktforlængelse lagde han ikke skjul på, at han gerne ville videre i karrieren, hvis det rette tilbud kom, fortæller Jesper Hansen.

- Derfor er vi også glade for, at vi har forhandlet os frem til en aftale, som alle parter er yderst tilfredse med.

- Gilberto har været en fantastisk repræsentant for Horsens med sin ydmyghed og professionalisme, og han blev hurtigt en publikumsfavorit. Vi er slet ikke i tvivl om, at han vil blive ved med at score mål, siger Jesper Hansen.

AC Horsens-spilleren har scoret 11 mål i denne sæson, hvilket er et enkelt mere end landsmanden Cesar Santin fra FC København.

Den brasilianske angriber kom til AC Horsens i 2006 fra Holbæk og har siden været en stor succes hos den jyske klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer