Angrebsmakker om Gilberto-afsked: Det gør ondt

Henrik Toft ærgrer sig over Macenas forestående kinesiske skifte

Alt tyder på, at Gilberto Macena snart er fortid i Horsens, hvor den jyske klub er i forhandlinger med en kinesisk klub om en handel af den lille brasilianer.

Se også: AC Horsens tæt på Macena-salg

Skulle det forventelige ske, at Macena går igang med sit asiatiske eventyr, så vil det være til stor ærgrelse for Macenas angrebsmakker i Horsens.

- Det gør ondt, at han rejser. Han var en dygtig medspiller, og han er den angrebsmakker, der har passet mig bedst nogensinde. Det har ligget i kortene, at han formentlig blev solgt i vinterpausen, og på den måde kommer det ikke som det store chok, men det ærgrer mig alligevel, siger Henrik Toft til Horsens Folkeblad.

Se også: AC Horsens tjener millioner på Macena Se også: AC Horsens tjener millioner på Macena
De to angribere gjorde ondt på Superligaens hold i efterårssæsonen, og har fået stablet et rigtig godt samarbejde på benene. Men en købssum på den rigtige side af 10 millioner gør det umuligt at sige nej for Horsens, og Toft har forståelse for situationen.

- Jeg forstår godt hans valg. Han kan formentlig sikre sig økonomisk med den nye kontrakt, og sådan er professionel fodbold.

Macena er topscorer i Superligaen med sine 11 træffere. Henrik Toft står noteret for fem.

0 kommentarer
Vis kommentarer