Horsens holder på Mølby

AC Horsens og cheftræner Johnny Mølby har forlænget kontrakten og har nu papir på hinanden til sommeren 2014

Johnny Mølby og AC Horsens har gjort det flot i Superligaen i denne sæson, og samarbejdet mellem de to parter fortsætter nu frem til sommeren 2014.

Klubben oplyser fredag aften, at man har forlænget kontrakten med cheftræner Mølby.

- Johnny Mølby har været cheftræner for AC Horsens i to et halvt succesfulde år, så vi glæder os selvfølgelig over, at vi er nået til enighed om minimum to et halvt år mere, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

- Johnny Mølby har - i samarbejde med det øvrige trænerteam - flyttet os i den rigtige retning og skabt gode resultater. Som klub har vi flyttet os sportsligt og imagemæssigt, hvilket Johnny Mølby skal have stor kredit for.

- Forlængelsen er den rigtige løsning for både Johnny Mølby og os, men der er ingen tvivl om, at der venter ham større udfordringer end AC Horsens i fremtiden, for han er en dygtig træner, der kun bliver endnu dygtigere, siger han.

Glad for forlængelse
Johnny Mølby glæder sig også selv over forlængelsen.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være i AC Horsens. Klubben og holdet er inde i en rigtig god udvikling, og mine og klubbens målsætninger har stemt godt overens.

- Vi har også de samme planer for de næste par sæsoner, og det betyder meget for mig. Jeg er glad for at arbejde med spillertruppen og er ikke i tvivl om, at vi kan rykke os endnu mere i den rigtige retning, siger Johnny Mølby.

AC Horsens og Johnny Mølby ligger i øjeblikket nummer fem i Superligaen. Holdet møder lørdag OB på hjemmebane.