Superligaklub på intens angriberjagt

AC Horsens skal på markedet for at finde en angriber med mål i støvlerne

Hvem skal supplere Gilberto Macena i Horsens' angreb? (Foto: Ernst van Norde)
Hvem skal supplere Gilberto Macena i Horsens' angreb? (Foto: Ernst van Norde)

'Den gule fare' var aldeles ufarlig foran mål i sidste sæsons Superliga, hvor Horsens med blot 29 mål endte som det mindst scorende hold i ligaen.

Det vil klubben gerne lave om på, og derfor er man på udkig efter en angriber til at supplere truppen. Men klubben har tålmodighed, og går ikke efter hvad som helst.

- Der er masser af angribere at få. Jeg bliver bombarderet med mails om angribere fra agenter osv., men jeg forventer ikke, at der kommer en hurtig afklaring, siger Jesper Hansen til Horsens Folkeblad.

Gilberto Macena scorede otte sæsonmål i sæsonen, og stod dermed for mere end 25 % af holdets målhøst. Men det er svært at se, hvem der skal supplere Macena helt fremme, hvor de andre angribere i truppen ikke ligefrem har vist skarphed.

Læs mere: Horsens fyrer kontroversiel angriber

Klubben har skilt sig af med tre angribere i sommerpausen, hvor både Casper Johansen og Jimmy Mayasi fået ophævet deres kontrakter, mens Rasmus Katholm har haft kontraktudløb. Derfor er Johnny Mølbys tropper på udkig efter en tilføjelse.

- Vi er starter ikke fra nul i jagten på en ny angriber. Vi har en ønskeliste, hvor der også står spillere, vi tidligere har kigget på. Vi skal finde en type, der passer bedst muligt ind til holdet, og det skal gå op i en højere enhed med, hvad der byder sig til på markedet, siger sportsdirektøren.

Horsens endte på 9. pladsen i sidste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer