Rønnow: Vi var elendige

Frederik Rønnow ser frem til et godt forår, hvor der skal rettes op på en del, hvis næste sæson også skal byde på Superliga for AC Horsens

Frederik Rønnow erkender, at Horsens skal kkæmpe om at undgå nedrykning fra Superligaen. (Foto: René Schütze)
Frederik Rønnow erkender, at Horsens skal kkæmpe om at undgå nedrykning fra Superligaen. (Foto: René Schütze)

Frederik Rønnows 2012 har været omfangsrigt og spækket med højdepunkter, og nu ser han sammen med resten af AC Horsens frem mod et spændende forår, hvor holdet skal holde konkurrenterne på afstand, så det også i næste sæson hedder Superliga for den østjyske klub.

- Det bliver helt klart hårdt, og det bliver måske også et lidt andet forår, end vi havde sidste år, hvor vi var med helt fremme. Vi er en fem-seks-syv hold, som skal slås om at undgå nedrykning. Og med den start vi har, så kan vi også hurtigt blive en del af det, så det gælder om at få skrabet nogle point til sig, siger han til tipsbladet.dk med henvisning til den svære start på foråret.

Læs også:

Se også: Horsens snupper ghaneser

Her møder holdet FC Nordsjælland, OB, FC København, AaB og OB, AGF, Randers FC, som alle ligger over Horsens i tabellen. Alligevel er Rønnow fortrøstningsfuld.

- Jeg er ret overbevist om, at vi overlever, men vi skal levere i en helt anden stil, end det vi sluttede af med. Det var ikke godt. Vi har en kamp hjemme mod AGF. Vi vinder 2-0, og så skal vi op til AaB, og vinder vi den, så ville vi være meget tæt på dem, og de ligger på tredjepladsen på det tidspunkt. Så taber vi den og resten af kampene og går fuldstændig ned med flaget. Vi spiller helt elendigt, lyder det fra Frederik Rønnow.

Læs også:

Se også: Politiet: Fredelig sæson i Superligaen

- Vi kan starte med at være bedre i den defensive del. Vi skal være bedre til at lukke af, og vi gav mange chancer væk. Vi var også nemme at slå ud af fatning, når modstanderne scorede. Hvis vi nu ikke scorer, så skal der hives en 0-0'er med derfra, og når det så er sagt, så skal vi være bedre til at score mål. Vi har scoret 19, og det er ikke nok, og det skal vi blive bedre til, lyder det fra den unge målmand.

Læs Tipsbladet i dag, hvor vi bringer et stort interview med den kun 20-årige målmand, der i den grad kan se tilbage på flot 2012, hvor han blandt andet spillede pokalfinale, europæiske kampe mod Elfsborg og Sporting og deltog på U/21-landsholdet. Og hvad har en seddel på køleskabet, en tåre på kinden og en falsk skade med hinanden at gøre i Frederik Rønnows tilfælde?

OG HUSK:
For at få Tipsbladet skal du købe Ekstra Bladet fredag, da Tipsbladet nu ligger som separat blad inde i Ekstra Bladet. Du får begge dele for kun 18 kroner!

Hos din bladforhandler kan du også få fingre i fredagens udgave af Tipsbladet+Ekstra Bladet lørdag og søndag. Husk at spørg efter det, hvis du først vil købe Tipsbladet lørdag eller søndag. Og så kan du altid få fat i Tipsbladet via Ekstra Bladets E-avis, som du finder her på ebladet.eb.dk

Vil du have Tipsbladet+Ekstra Bladet direkte hjem i din postkasse, så tegn et abonnement. Du får Tipsbladet+Ekstra Bladet hver fredag i tre måneder for kun 225 kroner. Bestil her på avisabonnement.eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere