Absalonsen: Han skyldte den aflevering

Johan Absalonsen fik scoret sit første mål som Horsens-spiller

Johan Absalonsen afgør kampen med sin 2-0 scoring .(Foto: Claus Bonnerup)
Johan Absalonsen afgør kampen med sin 2-0 scoring .(Foto: Claus Bonnerup)

HORSENS (Ekstrabladet.dk): Johan Absalonsen fik scoret sit første mål som Horsens-spiller – takket være et flot oplæg fra kampens spiller Martin Spelmann.

- Det var vel egentlig rimelig nok, at han omsider kvitterede. Det er jo ved at være et stykke tid siden, at han snuppede min scoring. Han vil jo gerne selv, så jeg var da heller ikke helt sikker på, at bolden ville komme før den så foran mine fødder, smilede Johan Absalonsen efter 2-0-sejren.

Se også: Rommedahl: Jeg var dum

Han henviste til det faktum, at han allerede kunne være kommet på scoringslisten i sin første kamp for Horsens, men her gav Spelmann bolden det sidste skub over målstregen.

- Det er fint nok. Bare vi vinder. Og jeg synes, at vi fortjente det. Efter den første halve time, mener jeg, at vi havde styr på tingene, sagde Johan Absalonsen, der – ligesom Martin Spelmann – har en gul fortid som Brøndby-spiller.

Se også: Spelmann sænkede sine hjemmedrenge

Men det tænker han ikke så meget på i dag.

- Det er efterhånden seks år siden, at jeg sagde farvel. Så jeg har spillet mange gange mod dem siden med forskellige klubber. Så det er ikke noget specielt, sagde den ene af Horsens´ to målskytter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere