Topscorer Gilberto: Ikke godt i dag

Superligaens topscorer er utilfreds efter 1-1 i Silkeborg

Gilberto Macena er ikke tilfreds med Horsens' spil mod Silkeborg. (Foto: Ernst van Norde)
Gilberto Macena er ikke tilfreds med Horsens' spil mod Silkeborg. (Foto: Ernst van Norde)

Med sin ottende scoring i dette efterår cementerede Gilberto Macena sin status som Superliga-topscorer. Men det var ikke noget, der gjorde Horsens-angriberen super-lykkelig efter sidste dommerfløjt på Mascot Park i Silkeborg.

Han erkendte blankt, at hverken han eller holdkammeraterne havde leveret varen i det jyske opgør.

Slet ikke, hvis man sammenligner med de seneste succesrige opgør mod SønderjyskE og OB.

Gilberto fortsætter stimen

- De var gode til at lukke os ned. Derfor var det svært for os at få gang i spillet. Specielt i 1. halvleg. Jeg synes, at det blev bedre efter pausen, hvor vi fik vist noget mere, sagde målscoreren fra Horsens.

- Når man ser på helheden synes jeg, at vi kan være tilfredse med det ene point. Jeg ser det som et udtryk for, at vi er et hold fyldt med selvtillid – ellers var vi ikke kommet tilbage i kampen, fastslog Macena.

Nyt midterforsvar
Træner Johnny Mølby blev tvunget til at stille med et helt nyt midterforsvar, fordi anfører Niels Lodberg ikke blev sin lyskeskade kvit, ligesom det også var et handicap at formstærke Martin Spelmann var ude med karantæne.

Søren Jensen blev derfor makker med Morten Rasmussen centralt i de bagerste skanser. Og det er en plads, som han ikke har spillet siden ungdomstiden i Viborg.

- Jeg er blevet rykket ind enkelte gange undervejs i kampene, men ellers var det nyt for mig, sagde han, der sørgede for oplægget til Macenas scoring, men som undervejs også fik et gult kort.

AC Horsens på rov i FC Midtjylland

Og det betyder, at han har karantæne næste gang. Så træner Mølby må krydse fingre for, at Lodberg bliver klar. Ellers skal han ud i et nyt eksperiment.