Annonce:
Annonce:

Mølby ærgrer sig: Vi er for pæne

Horsens-træner Johnny Mølby er langt fra tilfreds med sit hold, der søndag led et 0-1-nederlag til oprykkerkonkurrenten fra Lyngby. Holdet kan mere, mener han

Johnny Mølby savnede bis hos sine Horsens-spillere. (Foto: Anders Brohus)
Johnny Mølby savnede bis hos sine Horsens-spillere. (Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AC Horsens

AC Horsens tabte søndag sin anden kamp i træk i Superligaen, da holdet på Lyngby Stadion måtte se sig slået med 0-1. Holdets træner, Johnny Mølby, mener, at Horsens-mandskabet spillede en langt fra prangende kamp.

- Vi er for pæne, og vi mangler noget fandenivoldskhed, siger Johny Mølby, som mener 'at holdet kan mere'.

Horsens blev reduceret til 10 mand efter en lille halv time, da Martin Spelmann som bageste mand nedlagde Lyngbys Kim Aabech i feltet.

Sammen med det røde kort uddelte kampens dommer ligeledes et straffespark til udeholdet, og derfra blev det svært for Horsens, mener Johnny Mølby.

- Det er selvfølgelig utilfredsstillende, at vi fik det kort. Vi handicappede os selv med den udvisning, siger Horsens-træneren.

Inden kampen havde Johnny Mølby forberedt sit hold på Lyngbys hurtige omstillingsspil. Men det var netop en hurtig kontra fra Lyngby, som førte til straffesparket, da Martin Spelmann så sig nødsaget til at stoppe Aabechs friløb mod målet.

- Vi var slet ikke aggressive nok, og vi blev fanget i deres omstillingsspil. Det er selvfølgelig utilfredsstillende, siger Johnny Mølby.

Udeholdets målmand, Søren Jochumsen, er ligeledes træt af det straffespark, der endte med at afgøre kampen. Han peger på, at dommeren måske skulle have ladet Spelmann slippe med en advarsel.

- Udvisningen ramte os dobbelt hårdt, og jeg synes, det ligner, at en af vores forsvarsspillere stod på linje med Spelmann. Men jeg er jo ikke dommer, siger Søren Jochumsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: